No niin, tässähän tämä ohje jota lupailin jo kauan sitten. D Tähän voisin nyt siteerata erään kurssini opettajaa, jolle palautin opintopäiväkirjani muutaman päivän myöhässä
E. n. o. l. e. t. h. y. p. r. i. s. ä. u. k. a. v. N. m. j. L. g. -. d. ö. f. S. ). 5. 0. 1. K. 3. 7. 8. /. 2. R. ,. (. H. b. 4. P. Y. V. w. &. M. G. I. O. T. 5 l. d l. t l
Yangonilaisten ruokailutapa oli siis vastakohta tunnelmallisille ravintoloille, joina jotkut ihmiset ehkä Suomessakin käsittävät ravintolat silloin puhuvat syömään lähtemisestä
Kuumenna tilkka öljyä suuressa paistinpannussa. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannussa, lisää soijarouhe ja paista sitä pari minuuttia koko ajan sekoittaen
Tuore, uusi kaali pehmenee nopeasti ja painuu kokoon. Kaada kaalisilppu uunivuokaan ja ripottele väliin vehnäsuurimoita, hienoksi leikattua sipulia, suolaa ja meiramia
B. o. r. s. c. h. k. e. i. t. m. a. n. l. -. u. j. ä. v. g. 3. ö. y. p. 1. /. 4. 5. (. ). 2. 6. d. P. ,. K. V. b. x. L. A. f. J. S. E. / l. r k. d l. t l. m i
Ymmärtääksemme kalsiumia ja sen merkitystä hieman paremmin, aloitetaan perusteista – mitä se kalsium nyt oikein olikaan ja miksi sen pitäisi kiinnostaa just sua
sitruunanmehua. sitruunanmehua. Lähtötilanne oli siinä mielessä haastava, että en ole koskaan syönyt kasvisvoileipäkakkua, ja liha- ja kalaversioitakin olen syönyt viimeksi yli 6 vuotta sitten
Sitä mukaan kun lehdet pehmenevät, irroita ne veitsellä ja ota leikkuulaudalle. Olen pienestä asti pitänyt kaalikääryleistä ja muutenkin kaaliruoista, vaikka kaali onkin semmoinen vähän mielipiteitä jakava raaka-aine
Viikonlopun synttärihulinoista on jo toivuttu, joten nyt lienee sopiva hetki merkitä blogiin muistiin helppo ohje piirakkaan, jolla taklaa yhdellä kertaa kaikkien ruokaongelmaisten tarpeet
Blinikausi on nyt kuumimmillaan ja Suomessa blineistä nautitaan aina tammikuusta maaliskuuhun. Suomessa suositaan paksuja blinejä, kun taas alkuperäinen venäläinen blini on ohut ja muistuttaa suomalaista ohukaista
Tein vielä perheelleni toisen satsin seuraavana päivänä, ja se katosi parempiin suihin nopeammin kuin mikään muu pöydän herkku, joten rohkenen todeta, että tämä levite on niin hyvää, että omassa kategoriassani se menee kyllä ihan parhaiden tahnojen joukkoon kilpailemaan kärkisijoista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.