V. u. o. s. i. t. e. n. l. ä. m. k. r. a. p. E. v. y. h. ,. j. ". P. Y. N. G. S. d. K. L. T. J. U. ö. (. ). 2. 5. 0. g. 4. 1. 3. M. -. A. 7. C. d l. t l
Ohjetta on siitä pitäen usein kyselty ja nyt julkaisen sen vuoden viimeisenä joulureseptinä. Toffeen ja puolukan yhdistelmää on vaikeaa vastustaa ja miksi pitäisikään – nythän on joulu
Noh, kyllähän me purkillinen uutta Ben&Jerry´siä ostettiin ja tuhottiin se miehen kanssa kahteen pekkaan, mutta muuten otin homman kerrankin vähän iisimmin
Innosta piukeina ostettiin jokainen oma pala – ihan vaan todetaksemme sen olevan pettymys. Tää resepti on löytynyt jo viime syksystä asti mun E-kirjasta, mutta nyt kookoksenhimoissa tätä kakkua jälleen leiponeena ajattelin jakaa vihdoin reseptin myös blogin puolelle
Edelleenkin meillä on laitettu viikonloppuisin lihaa uunissa hitaasti hauduttamalla. Nyt ostettiin pala porsaan etuselkää, ja vaikka resepti onkin hyvin simppeli, halusin sen tänne laittaa ihan vain muistuttaakseni, että kannattaa suosia myös näitä tosi edullisia lihan osia
Ota voi huoneen lämpöön ja anna sen pehmetä. Kun sipuli on pehmennyt lisää etikka ja keitä miedolla lämmöllä niin kauan, kunnes neste on täysin haihtunut
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.