Ja pakastimesta oli yllättäen loppuneet kaikki viime kesän persiljat. Mutta lopputulos oli silti mainio arkiruoka, joka jää varmasti jatkossakin listalle
Olisin niin toivonut, että olisi ollut lämmin ilma, jotta olisin voinut paistaa munkit ulkona. ja munkeille/munkkirasvalle tuoksuu huusholli vieläkin, vaikka olen tuulettanut kuinka
Mika osti meille puolikkaan poron. Porolihapullat 400 g poron jauhelihaa, 150 g sikanautajauhelihaa, 5 cm pätkä chorizoa, pari pientä viipaletta paahtoleipää, 1 kananmuna, suolaa ja pippuriaPaahda leivät, niin että muuttuvat kuiviksi, niin että pystyt murentamaan ne pieneksi. Paista noin 175 asteessa noin puoli tuntia, kunnes kypsiä
O. l. e. n. o. u. t. m. a. k. v. i. –. j. s. h. y. ä. V. ,. ö. d. r. E. f. -. H. p. M. g. K. L. b. T. (. ). S. F. J. P. 2. 0. 1. 5. 3. Y. 4. R. c. 8. 6. A. 7. s l. d l. t l
2 rkl oliiviöljyä. Lisää 1/2 sitruunan mehu ja oliiviöljy. 2 rkl oliiviöljyä. Otsikosta varmaan ymmärrät, että tämä resepti ei sovi valkosipulia karsastaville
J. a. n. i. m. e. o. t. s. h. d. y. ä. p. l. u. ,. r. (. k. v. ). j. P. z. I. T. K. V. ö. U. –. S. -. é. N. B. g. O. ”. 1. 4. 0. 3. 2. 7. ½. f. M. b. L. /. R. 5. c. w. Y. p r. r k. t l. m i. d l. p s. c m
Minulla valintakriteereinä oli pieni koko, enkä halunnut napeissa olevan kuminaa (yök). Niinpä päädyin Pirkan Luomu ruisnappeihin, jotka olivat oikein hyviä (sekä iso plussa rakenteesta joka oli sopivan rapea, mutta ei kivikova)
Pyörittelyn voi tehdä kostein käsin, mutta ainakin meillä onnistui muutenkin. Ensin oli taikinapalojen pyörittelyä ja tässä vuorossa haarukalla painelu
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.