Kevyt papusalaatti on hyvä eväs retkikoriin. 1. Liota ja keitä pavut pakkauksen ohjeen mukaan tai käytä veteen säilöttyjä papuja, jotka pitää huuhtoa ja valuttaa hyvin
Värikäs papusalaatti joka piti tehdä jo ikuisuus sitten mutta syksyn alussa täällä saatavilla olevat keltaiset taatelit ja tietyt tuoreet pavut eivät enään ole kauppojen hyllyisssä,joten salaatti muuttui aika lailla erilaiseksi
Papusalaatti. Papusalaatti. 1. Pihvit. Jos paistat pihvit uunissa, kuumenna se 250 asteeseen. Halkaise chili pitkittäin, poista siemenet ja silppua palko
SIMPPELI HÄRKÄPAPUSALAATTI. Olen ihan periaatteessa pavun syöjä. Rakastan etikkaisia papusalaatteja, meksikolaiseen kuuluu useimmiten frijoles refritos, papuiset padat on ihania ja joo, joo, tykkään jopa niistä valkoisista pavuista tomaattikastikkeessa, siis säilyketökissä, hot or cold
Tee papusalaatti kypsistä keitetyistä tai huuhdelluista ja valutetuista säilötyistä pavuista, muutaman minuutin ajan keitetyistä vihreistä pavuista, kevätsipulista ja viipaloiduista tuoreista sokeriherneenpaloista
LÄMMIN PAPUSALAATTI. . Pavut. Pahuksen pahanmielen pavut. Kouluruokalan kauhistus. Vai eikö sittenkään. Jos kuulut niihin joille pavut eivät maistu, tai joille jo pelkkä papujen ajatteleminen tuottaa vatsanväänteitä, tämä resepti saattaa saada sinutkin pitämään niistä, niin herkullinen se on
Marinoitu punasipuli on kirpakkaan hyvää ja sopii erinomaisesti salaatteihin. Kun ottaa lusikalla hieman marinointilientä salaatin päälle, ei tarvita kuin hyvää oliiviöljyä ja salaatti on saanut maukkaan kastikkeen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.