Esimerkiksi tämän kohdalla tein niin, että keitin pastat ja paistoin kanat edellisenä päivänä, ja kun illalla tulin juoksemasta, nappasin uunin päälle, kaadoin pastat ja kanavuokaan ja heitin loput aineksista sekaan
Leikkaa tai revi parsakaalit suurehkoiksi nupuiksi. Leikkaa varret suikaleiksi tai viipaleiksi. Höyrytä paloja viisi minuuttia suolalla maustetussa vedessä
Aikuiset tuntuvat omaksuneen kasvisten syömisen pakollisena pahana, poikkeuksena äitini, joka on ylistänyt minulle parsakaalin hienoutta niin kauan kuin muistan
1 dl lämmintä vettä. 6 kananmunaa 1 dl lämmintä vettä. Olimme taannoin jännän äärellä. Vihdoin ja viimein saimme aikaiseksi testata kuuluisia Momofuku-ravintolan soijakastikkeessa marinoituja kananmunia (tästäkin on todellisuudessa aikaa noin puoli vuotta, on näemmä jäänyt tämäkin resepti julkaisematta ajallaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.