Antipastitomaatti-mozzarella-basilikasalaatti pestollaaurinkokuivattu tomaatti-oliivileipänen Il secondo piattovuohenjuustokanaa, rosmariinikasviksiaI dolcitiramisu tomaattiamozzarellajuustoatuoretta basilikaapestoaLeikkaa tomaateista pieni kantapala pois että tomaatit pysyvät pystyssä
N. y. t. ä. k. i. s. e. n. p. v. l. o. u. h. r. ,. j. a. V. m. M. K. (. d. ). A. S. R. T. P. E. ". ö. b. c. Š. U. -. O. B. 4. 0. g. +. 2. 5. ½. 1. L. f. H. C. 8. 3. /. 7. J. r k
V. i. m. e. v. k. o. l. p. u. n. a. s. r. t. j. ,. y. ä. I. h. E. ). A. T. ö. f. P. (. /. z. J. d. M. L. K. U. R. N. S. O. F. É. 2. 0. g. -. 3. 1. H. _. b. c. Ä. Í. 5. 4. Y. Á. Z. C. 7. 9. 8. G. '. ½. ) l. d l. t l. k g
I. s. ä. n. p. i. v. k. u. o. j. r. a. e. l. h. t. K. y. b. g. ö. E. ,. m. -. M. d. A. R. f. S. P. (. ). 2. 1. 5. H. B. q. 3. D. ½. c. w. F. L. 4. T. J. 0. 8. 6. C. ". N. x. t l. d l. m i. c m
Kiitos ihanista kommenteistanne viime postaukseen. Halloweenista aletaan olla selvitty ja nyt alan jo uskoa, että eiköhän meillä ensi vuonnakin jotain samansuuntaista liikehdintää nähdä - klinikkavuoden sallimissa puitteissa
Tämä siis on pääsiäis/kevät henkinen menu, jonka toteutimme jo helmikuun alussa, joka piti julkaista ennen pääsiäistä, mutta kovin on taas laiskottanut tämän bloggaamisen suhteen
)Vappu Menu 2012PerunasalaattiaMakaroonisalaattisavustettu lohi & kastike patonkitapenadeRuotsalainen tahmakakku, kermahunnullamunkit (paistoin kookosrasvassa ja käryä oli paljon vähemmän kuin rypsiöljyllä tehtäessä)kreemipullat & keksitsima (jee tein ihan itse, viimeksi tein varmasti 10 vuotta sitten ja helppoahan se oli)Vierat tulivat siis ihan vaan iltasella käymään ja tuon kevyen menuunkin aikaansaaminen kahden toisaan mättivän tenavan kanssa oli haasteellinen
J. u. h. a. n. s. p. ä. i. v. e. t. o. l. k. y. r. j. m. E. d. ,. K. ö. g. L. b. S. P. c. -. R. I. A. H. ´. D. M. V. N. T. C. O. Ä. (. 4. ). 1. /. 2. 5. 0. 3. f. G. W. d l
Hyvää iteänäisyyspäivää kaikille. Tässä tämän päivän ruokia. Ensin oli suolaista(lehtipihvejä ja perunasalaattia) ja loppuillasta tein itsenäisyyspäivän "leivonnaisia"
Viikonloppuisin on ihanaa tehdä ruokaa pitkän kaavan mukaan, nähdä vaivaa. Kaikki kohdat ennen ruoan lautaselle päätymistä ovat osa mieluisaa prosessia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.