Menu: Vappu 2011
ArjaMarjan keittiössä
ArjaMarjan keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 pussi kuivahiivaa
  • 2 dl vettä
  • 3 dl Birkkalan Spelttijauhoja, täysjyvä
  • 42 asteiseen veteen spelttijauhot joihin olet sekoittanut kuivahiivan
  • 30 minuuttia
  • 1 dl vettä
  • 1 tl merisuolaa
  • 1 dl rypsiöljyä
  • 2-3 tomaattia murskattuna (murskaaminen käy helposti esim. sauvasekoittimella)
  • tai
  • 1 pussi kuivahiivaa
  • 1 dl seesaminsiemeniä (tai auringonkukansiemeniä)
  • 3 dl Birkkalan Puolikarkeita Spelttijauhoja, täysjyvä
  • 20 min
  • 10-15 min
  • 15-20 min
  • 5 dl vettä
  • 50 g hiivaa
  • 1 rkl suolaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 700 g jauhoja
  • Mozzarella-salaatti
  • 300 g salaattisekoitusta (Provence)
  • 250 g mozzarellajuustoa (palloina)
  • 500 g kirsikkatomaattia
  • 300 g viinirypäleitä
  • 3 verigreipiä
  • 1 hunajameloni 1 cantaloupemeloni 2 dl siemeniä ta pähkinöitä (kurpitsan- tai auringonkukan siemeniä)
  • 1 punasipuli (hienoksi hakattuna)
  • 0,5 rkl sormisuolaa
  • 2 rkl oliviöljyä
  • 0,5 dl minttu- tai basilikan lehtiä (tuore)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.