Hola mi Amigos y Amigas. Hyvää sunnuntai -iltaa ja terveiset Epsanjasta, Katalonian auringon alta, jossa emäntä todennäköisesti parhaillaan nauttii Katalonian keittiön merellisistä antimista ja paikallisen Pares Baltan biodynaamisesti tuotetuista viineistä
Tonnikala. Miekkakala. On aina ilo palata kotiin Sisiliaan. Meri, aurinko, vuoret ja tietenkin ruoka. Jokainen vuosi pyydän isältäni aina yhtä tiettyä ruokaa
Tuossa jokin aika sitten kävin seuraamassa elämäni ensimmäisiä kirjakokkareita. Readme. fi järjesti julkistuksen kahdelle huippukokkien reseptejä esittelevälle keittokirjalle
Eilen illalla sain illallisvieraikseni suomalaisen E. n ja hänen täkäläisen miesystävänsä. Olinkin jo jonkun aikaa suunnitellut merellistä illallista ja eilen se sitten toteutui,ja mukavaa oli
Provencen reissun makumatka jatkuu merellisellä pastalla. Alueen ruokakulttuuriin kuuluu olennaisena osana meren tarjonta ja paikallinen rosée, jotka sopivat myös yhteen kuta kuinkin täydellisesti
Rustailin tämän postauksen eilen illalla. )I wrote this post yesterday evening. )------Tulin tuossa iltapäivällä ystäväni kyydillä kotikonnuilleni Vimpeliin
Osterit lumipedillä - Nuuksio, +0 °C, raakaruoka. Elävässä luonnossa elävää ruokaa. Meren aallot maistuvat keskellä mäntymetsääkin pienellä järjestelyllä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.