BeurreBlanc. BeurreBlanc. Tämä resepti on Helsingin kulinaarisen instituutin kokkikurssilla maistettu herkku, jonka tein heti kurssin jälkeen kotona nälkäiselle miehelle, tosin hän sai kalan sijaan kanaa
BeurreBlanc-1dl vettä -0,25dl valkoviinietikkaa -0,25 dl valkoviiniä-1-2 salottisipulia -rakuunaa tai ihan mitä tahansa yrttejä-pippuria ( itse käytän mustapippuria mutta perinteisesti tähän kai kuuluisi valkoinen ) -2 tl suolaa -75g voita( huomaa että jos voi on suolattua ei kannata heti laittaa tuota 2 tl suolaa vaan maistaa valmista kastiketta ja lisätä maun mukaan ) -2 rkl sitruunanmehua -1 dl kuohukermaaKiehauta vesi ja etikka sekä yrtit ja mausteet
Esikoinen marisee aika ajoin, että päiväkodissa on paljon parempaa ruokaa kuin kotona. Olen tietenkin kysellyt mitä se paljon parempi ruoka nyt sitten on
Jokaiselle kanarian-kävijälle ovat tuttuja ryppyperunat ja mojo-kastike. Kastike tunnetaan espanjankielisissä maissa molemmin puolin Atlanttia ja siitä on turisteille tuttujen punaisen ja vihreän lisäksi lukuisia muita versiota
J. o. k. a. i. s. e. n. t. p. r. u. h. y. v. ä. l. m. K. ö. j. -. O. d. ,. A. S. T. I. E. P. U. L. 1. 2. ½. g. c. 3. Y. 5. N. f. 4. ¼. M. 8. b. 0. t l. d l
Pidän kalasta, varsinkin voissa paistettuna. Pienenä tyttönä opettelin kalastamisen saloja ukkini kanssa ja saman taidon olen opettanut myös tyttärilleni
M. e. x. i. c. o. s. a. y. ö. d. ä. n. p. l. j. m. u. t. k. r. T. ,. D. ñ. B. h. J. v. R. S. b. -. E. P. L. f. H. w. g. A. C. 4. 5. 0. 2. 3. 1. /. (. ). O. K. N. k p. k g. d l. t l
Viinisuosituksemme tulee Kalifornian sijaan Uuudesta Seelannista, jonka Sauvignon Blanceja olen hieman vierastanut niitä usein turhan dominoivan herukkaisuuden vuoksi
salaattia, keitettyjä porkkanoita (ja muita vihanneksia)Valmista ensin Beurre monté. Ohjeessa Teemu oli ensin hiillostanut kuhaa, jonka jälkeen kuha kypsytettiin uunissa loppuun beurre montélla penslattuna
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.