Olen tutustunut lehtikaaliinhiljattain. Olen etsiskellyt sitä kaupoista lähinnä tietenkin isommista marketeista ja sitä on saatavilla hyvin rajoitetusti
Oletko ajatellut, että meille suomalaisille NIIN rakas peruna on kausituote. Tai, siis, vaikka pottuja syödäänkin ympäri vuoden, kausi määrittelee kokkaustavan
Lehtikaalin pakastaminen on helppoa ja nopeaa. Ostin viime REKOsta herkullista Lohenojan luomutilan lehtikaalta ja omalta kasvimaaltakin riitti jo satoa korjattavaksi asti
Itsekin kokeilin tehdä lehtikaalisipsejä, ja ihan hyviähän nuo olivat, mutta pakko on silti myöntää ettei perinteisiä poimutettujaperunalastuja hevillä voiteta
Kotimaista tuoretta lehtikaalia saa siis jatkossa myös talvella. sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi tai jätä karkaksi, lisää sitruunamehu ja mausteet, sekoita kunnolla
Jutun yli kaksi vuotta kestänyt suosio kertoo siitä, että uudelleen löydetty lehtikaali on saanut sijan suomalaisten ruokapöydissä – luetuimpien juttujen top kympissä oli kaksi muutakin lehtikaaliin liittyvää juttua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.