Nyt loppuu se kastikkeiden kanssa pemplaaminen ja vaikerointi. Tällä pomminvarmalla reseptillä onnistut varmasti tekemään ruskean jauhelihakastikkeen - tai kuten ammoisina aikoina koulussa sitä kutsuttiin, murukastikkeen
Murukastike, tai ruskea jauhelihakastike on melkoisen perinteistä kotiruokaa, mutta mitäs jos et voikaan tehdä ruskeaa kastiketta ruskistetuista vehnäjauhoista
M. u. r. k. a. s. t. i. e. o. n. ,. m. j. p. g. y. d. A. h. ä. v. l. S. -. 4. V. 3. 0. 2. 5. 6. 1. L. R. (. ). E. H. K. T. B. c. P. O. ö. /. x. 7. b. m i. d l. t l
Taas vaihteeksi kurpitsaohje. Minkäs sille tekee, kurpitsa on hyvää. Minulla on jo todella pitkään ollut tapana upottaa ruokaan mukaan kasviksia jo valmistusvaiheessa
Lapsena yksi lempiruokani oli ehdottomasti murukastike, äidin tai mummun tekemänä. Murukastike ja porkkanaraastetta katosi aina lautaseltani ilman nurinoita
Tämä postaus on peräisin aiemasta blogistani ja tulee myös hieman myöhässä Runebergin päivään nähden - mutta laitetaan tänne ensi vuotta silmälläpitäen
Rouskuvaa, paahteista, siemeniä, pähkinöitä, hiutaleita. Kuulostaa hienolta ja terveelliseltä. Mutta jotain tuttua tässä nyt on, aivan kuin olisin törmännyt ilmiöön jo joskus kauan aikaa sitten
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.