Kaikkea pientä on kiva napsia ja siksi tein Runebergin tortut minikoossa. Aina ei jaksa syödä oikean kokoista Runebergin torttua ja korkean tortun puolittaminen on vähän huojuvaa touhua
Kaakaomuffinssit. Moiks. Tälläisiä herkkuja tuli leivottua. Käytin pohjana puolikasta kinderpiirakan taikinaa (vähensin vaan sokeria reilusti) ja päälle pursotin kinuskisen kuorrutteen jonka päältä valuu vielä kinuskikastiketta
Koska kaikki kinnaa sikaa, niin minä poika kinnaan härkää. Revitystä possusta tai nyhtöpossusta, miten sen nyt haluaa sanoa, on tullut kaikkien suosikki
Leivontakokeilut ovat ihanan virkistäviä, silloin kun ne onnistuvat. Ties kuinka monta kertaa olen ihmetellyt epämääräistä ''kakkua'' jonka olen saanut aikaiseksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.