M. i. k. ä. n. e. v. o. t. a. p. s. u. r. T. m. d. y. l. ö. j. ,. h. K. 1. S. g. V. O. 5. 0. ½. 2. 8. 3. (. ). L. R. Ä. A. J. -. f. 7. 6. N. H. P. °. C. d l. t l
H. a. l. i. n. o. e. s. k. r. m. t. v. u. ä. y. h. d. p. j. E. ,. K. P. ö. N. A. V. 7. 5. 0. g. T. F. f. L. (. ). -. U. O. M. J. w. 1. %. R. S. 2. 8. 3. c. b. Ö. Y. C. m l. t l
Tuntuipa mahtavalta palata taas hellan ääreen reilun viikon tauon jälkeen. Sairasteluepisodin päätyttyä kaikki ovat olleet erityisen onnellisia kahdesta eri raaka-aineesta
Mun ruuanlaitto on aika pitkälti soveltamista. Joku lukija joskus kysyi, että onko mulla joku vakkariresepti pannukakkuihin, mitä käytän aina kun teen niitä
Nyt teki mieli herkutella rieskarullilla ja teinkin sitten kolmea eri sortti, kanarullia on tässä yläkuvassa ja seuraavat ovat tonnikalarullia ja alempana vielä kinkkurullia
O. s. t. i. n. S. o. c. k. m. a. h. u. l. p. ä. v. e. r. P. y. ö. j. 1. 4. ,. d. Y. V. K. J. I. T. A. g. (. ). U. L. E. C. z. -. 2. 5. 0. M. H. R. b. f. t l
T. o. m. a. t. i. n. s. e. l. k. ä. p. v. h. S. y. ,. u. ö. r. j. K. L. H. d. f. (. ). z. N. 1. 2. C. c. -. /. 0. g. F. A. 4. U. 3. M. b. 5. V. J. G. E. P. O. Y. o l. g )
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.