E. d. e. l. i. s. ä. p. o. t. a. u. k. H. n. y. r. j. v. h. m. -. L. P. ,. ö. J. M. T. K. A. N. I. U. R. S. O. 1. 0. 5. g. /. V. (. 2. 4. c. ). 3. ". ) l. c m. d l
I. h. a. s. t. u. i. n. H. e. r. k. o. v. '. y. D. m. p. j. ä. l. P. M. N. ,. A. 3. 1. d. S. L. (. 5. ). K. 0. g. ö. E. -. f. T. V. O. J. U. ) l. r l. d l
F. o. d. g. a. w. k. e. r. i. s. n. t. ä. y. v. m. p. l. j. H. u. ,. ö. h. Y. '. O. ). J. -. E. P. T. (. V. L. 3. 1. 5. 0. /. 2. K. S. M. N. c. R. 4. A. d l. t l
Laita luumut kulhoon. Poista luumuista kivet ja puolita ne. Kuumenna vesi, sokeri javaniljatanko, keitä kunnes sokeri sulaa, raaputa vaniljatangosta siemenet liemeen ja laita tanko takaisin
Leikkaa terävällä veitsellä pitkittäisviilto koko lihan pituudelta ja täytä luumuilla. Paina paistomittari lihan paksuimpaan kohtaan ja aseta liha rasvainen puoli ylöspäin ritilälle uunivuoan päälle
Laita kulhoon ja sekoita joukkoon unikonsiemenet. Nyt Kroatiasta kulkenut vaalea leipä oli tarpeeksi kuivaa ja vanhaa, että perheeni pääsi nauttimaan ihanaa leipävanukasta unikonsiementen kanssa
) ja lisäksi yllättänyt itseni ja perheeni leipomalla luumutortun. Muille asukkaille luumut eivät ole oikein kelvanneet, joten minä olen käynyt keräämässä (lähinnä maasta, toki pessyt ennen käyttöä) kilon jos toisenkin
O. l. e. n. u. o. r. ä. m. i. a. k. t. y. h. s. p. d. Ä. v. ,. j. M. (. G. F. ). ö. -. 6. 8. V. J. P. 7. 3. 1. K. E. S. 5. T. H. 2. 0. N. f. L. I. 4. k i. m e. k m
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.