S. u. n. t. a. i. U. l. k. o. e. E. ö. s. v. ä. T. p. m. r. y. ,. h. j. M. A. d. -. J. 2. 0. I. 5. (. 1. 3. ). /. ". R. g. F. z. 4. ½. P. V. Y. 6. c. L. K. –. '. m i. d l. t l
ylikuumentunut sauvasekoitin), mutta ainakin minunlaiseni keittiöfiilistelijä vaan nauttii monesta työvaiheesta ja erilaisten tahnojen sekoittelemisesta
Meille on tulossa tänään vieraita ja mikäs sen parempi tekosyy vähän leipoa. Jääkaapista löytyi vanhaksi menevää maitorahkaa, joten päädyin tekemään rahkapullia
H. i. p. h. e. t. a. s. E. n. o. l. u. b. g. v. k. B. ,. m. j. ä. y. r. L. d. ). w. I. f. R. O. M. U. T. A. J. 2. -. 3. 1. 0. 5. /. 4. ö. (. S. ". +. 7. K. N. ) l. d l. t l
Leivon tänään lounaalle kaura-sämpyläruutuja. Nämä olivat todella helppoja ja nopeita valmistaa. Tällä ohjeella saa todella pehmeitä sämpylöitä, taikinan saa meinaan jättää todella löysäksi ja tarttuvaksi
J. a. N. u. h. r. j. g. f. å. t. e. ä. l. i. p. d. n. m. ö. v. o. c. s. k. b. ). S. L. F. ". ,. 1. 6. V. y. T. 4. 2. 0. 7. I. K. E. O. H. -. R. D. G. B. (. x. 5. P. M. 3. A. C. è. û. é. ) g. c m
Olen syönyt limppua monesti, aina jonkun muun tekemänä. Monet makeista leivonnaisista on päivitetty tähän päivään ja ne ovat saaneet uuden makuvivahteen
K. a. r. p. l. o. t. d. v. n. y. i. m. j. ,. k. ä. h. s. e. u. ö. T. A. -. b. E. f. C. g. 3. 6. (. L. N. ). Ä. R. O. M. S. I. B. <. 1. 2. 5. 4. V. P. /. 7. 0. ". c. D. J. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.