I. h. a. s. t. u. i. n. ,. k. D. e. r. l. o. m. b. g. j. 2. 0. v. S. d. ä. H. ". G. p. P. y. O. ö. T. V. J. E. A. Y. K. L. U. M. 3. 5. 1. 4. -. N. (. ). R. 7. /. 8. f. Ä. F. w. 6. d l. t l
y. s. t. ä. v. i. ,. l. a. h. j. o. m. p. e. n. k. r. u. N. ). O. 4. -. T. J. A. g. B. d. K. ö. P. 2. ½. 5. 0. (. 1. V. I. M. c. H. 3. S. L. R. /. 7. 6. D. f. d l. t l
Meillä oli kotimaisia rosamundia (enää en mistään muista perunoista muussia tee), kotimaisia ihania fenkoleita ja madeira-kastike selittynee sillä, että se nyt vaan onporonfileiden kanssa hyvää
Anna kiehahtaa ja tarkista maku. Yllättävän harvoin siis siihen nähden kuinka herkullista kebab on. Monasti kebabin tekoon minut innoittaa juurikin ylipääsemätön jauhelihatarjous ja sellaiseen törmäsin tuossa ennen joulua
Tätä herkullista näkkileipää maistoin työkaverin tekemänä viime vuonna ja pyysin heti ohjeen. Vasta nyt kuitenkin sain sitä tehdyksi ja onhan tämä vaan niin hyvää, että pääsee meille ihan vakkariohjeeksi
Wiener Nougat on mielestäni parasta suklaata maailmassa (vai onko se edes suklaata. Joka tapauksessa ei tarvinnut kauaa miettiä aionko testata kotitekoista Wiener Nougatia, kun törmäsin sellaisen kuvaan Instagramia selatessani
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.