Paistettu munariisi on hyvin yleinen ruokalaji aasialaisessa ruokakulttuurissa, ja siitä saa mainion lisukkeen myös kiinalaisen keittiön ruoka-annoksille
En ole koskaan ennen käyttänyt liljankukkia ja koska keitossa oli jo muutenkin paljon makua, minulle jäi hieman epäselväksi mitä ne toivat keittoon (paitsi eksotiikkaa
O. n. s. e. k. y. l. ä. i. t. m. ö. a. r. u. o. d. p. h. ,. g. v. j. c. N. M. 1. J. A. U. H. E. L. I. K. S. T. 4. 0. 3. 2. -. (. ). b. P. Ä. R. 5. d l. t l
Reilu vuosi sitten osallistuimme oululaisella ruokabloggaajaporukalla Makukellarin järjestämälle mukavan rennolle ja samalla opettavaiselle kiinalaisen ruoan kokkauskurssille
Tämä on yksi suosikeistani Parhaat reseptit KIINA - kirjasta. Ensinnäkin, tykkään paistetuista nuudeleista tosi paljon plus tässä on kaikkia muitakin suosikkiaineksiani
* * *. For English please see here. Kanaa nähdään keittiössämme aika harvoin. Johtuen ainakin siitä, että niissä nahattomissa ja luuttomissa fileissä, joita erinäisten ohjeistusten mukaan tulisi niiden proteiinipitoisuuden ja vähärasvaisuuden vuoksi suosia ei yksinkertaisesti ole makua
Kiinalaisittain maustettu paistettu munakoiso on mielestäni älyttömän hyvää. Tutustuin kyseiseen ruokalajiin vuosia sitten, kun kiinalainen tuttavani valmisti tätä ruokaa eräällä Suomen vierailullaan osana suurempaa kiinalaista ateriakokonaisuutta
Tämä annos sai inspiraationsa Amarillon muchos nachos annoksesta, joka on yksi suosikeistani. Minulle tulee joskus tähän himo, mutta aina ei tarvitse lähteä ravintolaan asti, koska tämä on kohtalaisen helppo ja nopea loihtia kokoon itsekin
H. r. m. i. k. ä. l. ö. t. v. o. s. a. e. u. n. J. d. h. p. y. O. -. ,. j. K. 4. 6. 1. 2. 5. 0. g. b. z. P. L. R. S. E. c. f. á. F. í. A. ñ. B. u l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.