A. i. n. a. m. r. j. o. e. p. k. s. t. u. ä. l. v. h. M. y. ,. L. -. S. ö. d. J. V. P. b. K. 1. 8. c. g. 2. 0. T. H. ”. E. q. D. …. (. ). 4. 6. 5. /. 3. O. Y. R. N. c m. d l. m i
Ja innokkaat bloggaajat kävivät kalkkunan kimppuun. Nyt kuvat ovat ylös-alas-järjestyksessä. Eli ensin tulee valmis kalkkuna, joka hieman kyllä tummui pinnasta, mutta olen kyllä varma, että se ei menoa haittaa
Ota pari ruokalusikallista Nutellaa lasiin ja lämmitä sitä sen verran mikrossa, että se on pehmeää. Ja siksi tämä rahkan käyttö jäi siis hieman kaivelemaan
Resepti on ihan suoraan Gluteenittoman muumimamman blogista. Maissijauhoja ja siemeniä. Suolaa ja öljyä. Mausta tulee aavistuksen verran mieleen popcorn
Mitä pienempi vuoka, sen korkeampi kakku. Nyt äkkiä sillmät kiinni jokainen, jonka mielestä porkkanakakku on pyhä asia, eikä sitä sovi lähteä venkslaamaan suuntaan eikä toiseen
Vaihtelua ja oman maun mukaisia saa kivasti, kun näihin voi upottaa tyyliin mitä jääkaapista löytyy. Eilisestä juustoisesta jauhelihakeitosta jäi ylitse noin 300 g jauhelihaa ja 50 g koskenlaskija sulatejuustoa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.