Omasta lapsuudestani muistan rusinaisen omenasosekakun. Sitä on tullut tehtyä aina silloin tällöin itsekkin, vaan eniten miellän tämän kakun siskoni isällemme leipomaksi kakuksi
Vapun reseptikirja2, loistavat perunaletut. Blinit, niitä suolaisia lettusia harrastetaan talvella. Mutta perunaletut sopii ateriaksi, alkupalaksi milloin vain
Muista vain aina punnita ruoat kypsinä ja. Tonnikalasalaatti voikukanlehdillä, päivänkakkaran lehdillä, purjosipulilla sekä ja mehevällä punaisella paprikalla
Mitäs sitten jos ei aamupala meinaa maistua. Eli mitä enemmän tarvitset energiaa, sitä enemmän kannattaa napata aamiaiselle hyviä hiilihydraatteja ja pehmeitä rasvoja
Helatorstai-viikonlopun vietimme mökillä grillaillen ja nauttien mökkielämän yksinkertaisuudesta. Leipomista siellä ei pahemmin harrasteta, mutta ilman vettä ja sähköäkin nämä turkkilaset piiraat pyöräytti suhteellisen helposti
Ilman hilareita ei treenistä tule mitään. Naudan paistijauheliha on hyvä, mutta nauta sinänsä on esim. Raakaleivonnan lisäksi olen innostunut myös proteiinileivonnasta
Tässä kirjoituksessa tutustutaan vähän turkkilaisiin juomiin. turkkilainen tee ja kahvi, maitopohjaiset sahlep ja ayran sekä alkoholipitoiset raki ja efes
Noniin, viikonloppu se taas meni. Me vietimme lauantaina mieheni syntymàpàivià. En sitten keksinyt mitààn erikoista lahjaksi, mutta ostin paidan ja tein kivan kortin
From Crème brûlée japanilaisittain. Äijäruokalassa ei kovin paljon jälkiruokia harrasteta, mutta esimerkiksi crème brûléeta pöydästämme löytyy silloin tällöin juhlavampien illallisten jälkiruokana
Sitä parempi mitä enemmän täytettä, kakun ohjeen nappasin täältä. Ounastelen, että aivan raflaavimpaan jutunjuureen en nyt osunut, kun kaikki ovat hiusrajaansa myöten täynnä joulua ja arskat otsalla jo odottelevat kevätaurinkoa mehupaastolla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.