A. a. m. u. s. t. e. i. n. k. r. f. -. l. w. o. j. y. ,. h. ä. p. E. d. v. 0. 2. 9. €. /. g. ). S. L. 4. K. ö. R. P. T. Y. &. H. M. z. O. J. N. G. 5. (. 1. 3. V. C. c. x. '. D. B. t l. d l. r k
Onko vastaus että ”en tiedä vielä mitä tekee mieli. Tänään söin lounaaksi Bratwurst salaatin (kotimaista salaattia ja juureksia sekä Saksalaista Bratwurstia), illalliseksi aion tehdä Kalkkuna Carbonaaran ja jälkkäriksi itse tehtyä vadelmagranaatiomenajäätelöä (jäätelöistä on tulossa oma blogiteksti tai pari
ja munkeille/munkkirasvalle tuoksuu huusholli vieläkin, vaikka olen tuulettanut kuinka. Olisin niin toivonut, että olisi ollut lämmin ilma, jotta olisin voinut paistaa munkit ulkona
Suolautuminen tapahtuu sitä hitaammin mitä kylmempi liuos. Kalan savustaminen ei ole vaikeaa, mutta erilaisia pienillä kikoilla kalasta voi saada vieläkin maukkaampaa
Lohi-perunalaatikkonoin 1,5kg perunoita1 iso sipulin. 600g kirjolohta paloinatuoretta tilliä maun mukaankalamaustetta ( Minulla käytössä sellainen prima mausteiden kalamauste, mausteeksi käy myös esim
Kauhistuin hieman kun hain blogin arkistoista juustomakaronia enkä löytänyt sitä. Vaikka ohje jossain lymyilisi, ansaitsee se re-runin, onhan tällä sapuskalla selvitty elossa hurmaavan usein
Äiti sanoo, että reseptini ovat kauheita, koska niissä on liian monta ainesosaa. Ehkä niin. Tätä lukemattomien ainesosien focacciaa syödessäni ajattelen sitä suloista, harmaassa päivässä vellonutta kangasmetsää, josta kävimme suppilovahverot poimimassa, ja hiidenrieoista esiin työntyneitä hiippoja
Pizzaperjantai. Valmistaudu siihen jo nyt. Täydelliseen pizzaperjantainautintoon kannattaa valmistautua taikinan tekemisellä viileään kohoamaan jo keskiviikkona tai tiistaina
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.