Lämmitä kerma mikrossa kiehuvaksi niin, että se kuplii rajusti. Itse leikkasin kolme ympyrää uunipellillisesta ja laitoin loput pikkupalaset pakkaseen niin voin tehdä niistä joskus vaikka mini-leivoksia
Ennen kuvanottoa yksi rieska löysi jo kuvaajan suuhun. Kun jääkaapissa on kattilan pohjalla perunamuusin jämiä ja hiukan ylimääräistä puuroa viikon varrella nautitulta aamupalalta, ei ole paha nakki laskea 1+1 ja päättää, mihin nämä hävikit käyttäisi
R. a. k. s. t. n. u. o. r. e. l. i. p. ä. P. h. m. j. J. d. y. v. ,. ö. 1. 0. %. T. g. M. L. S. H. (. ). K. V. 6. N. +. 3. 7. °. C. 2. 5. -. I. A. O. F. c
Jos kinkkua on vielä jäljellä, niin lopusta kinkusta valmistuu helposti karkkipossua. Karkkipossusta liikkuu netissä monenlaista versiota, siinä ravintola Farangista peräisin olevassa reseptissä karkkipossu uppopaistetaan rapeaksi
Saapas nähdä milloin kiireet hellitää ja ehdin blogiakin alkaa taas aktiivisemmin päivittämään. Monia herkkuja syntyy, mutta ne ei kuviin asti ehdi päästä
(En tunnusta mitään. Kakkupohjasta voi tehdä aivan ihania korppuja. Kannattaa myös kokeilla tehdä pappilan hätävaraa murentuneesta sitruunapiirakasta, se on tosi hyvää
1 lehtipihvi (naudanliha) / ruokailijaSinihomejuustoa (esim. Aura)Kinkkusiivuja (esim. italialaista Prosciuttoa, Parman kinkkua tai ihan tavallista suomalaista)AnanastaSuolaa, mustapippurirouhetta ( ja halutessa paprikajauhetta sekä valkosipulijauhetta)1
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.