Onko vastaus että ”en tiedä vielä mitä tekee mieli. ” No minulla ainakin on usein näin, niin kuin useimmat meistä niin olen ruuan suhteen jakaantunut persoonallisuus ja todella moniruokainen
Parsaa sen pitää keväällä olla, niin ja kuohuvaa. Parsafriikit jakaantuvat kahteen leiriin. valkoisen ja vihreän parsan faneihin ja aina on tietysti olemassa ne kolmannet, jolle käy kaikki
Vietin osan tästä viikonlopusta hyvän ystävän kesäkodissa ja tuloiltana,torstaina,hän oli valmistanut meille aivan taivaallisen hyvää munakoisosalaattia vuohenjuustolla
Meillä oli taas kesäretki. Piipahdimme mm. Pajusen mansikkatilalla ostamassa ihanat kotimaiset mansikat. Todella herkulliset Polka-mansikat inspiroivat minua loihtimaan juustokakun, johon minun oli tietenkin pakko laittaa suklaata
Mitäs mieltä olette. Iskäni täytti vuosia ja tokihan hänelle kakku piti tehdä. Varsinaisesti en kehittänyt mitään uutta ja upeaa reseptiä, vaan käytin vanhaa, hyväksi toteamaani reseptiä muutamaa raaka-ainetta vaihtaen
Mitäs mä tekisin ylijääneelle täytteelle, vinkkejä otetaan vastaan. Jääkaapista pursuavat lehtikaalit ja mangoldit aiheuttivat pientä pään rapsutusta kun en tahtonut keksiä mitä niistä tekisin
Kokeilkaa ja kertokaa, mitäs tykkäätte. Tämän helpommin ei voi keksien teko enää tapahtua. Kyseessä on kahden raaka-aineen cookiet, joihin olen hiljattain törmännyt useampaankin otteeseen sekä koti-, että ulkomaisissa ruoka-/paleoblogeissa
Ihanaa ystävänpäivää, ystävä. Vietitpä tätä päivää sitten kullan kainalossa, kaverin kanssa, koiraa rapsutellen tai yksin chillaillen, toivon, että nautit olostasi
Mitäs teille kuuluu. Heippahei pitkästä aikaa. Ajatuksia olisi jaettavaksi vaikka kuinka, mutta vuorokauden tunnit tulevat välillä vastaan kirjoittelun suhteen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.