100 kieppeillä
Joten kun tulee tilaisuus valmistaa kolmen ruokalajin menu
650
hengelle
100 henkeä
ja tämä teki kaikesta vielä helpompaa
200
tomaattia
100 kg
peuransisäfilettä, tehdä
50
juusto
18.00 jolloin
porukat pääsi hommiinsa. Alkuruoan tekijät alkoivat työstämään komeita alkuruokia joka oli kalalautanen. Se piti sisällään kalaa monella eri tavalla mm.ahvenrullaa hörytettynä, cevicheä sekä siikatahnalla täytettyä lohta. Annoksia meni pyöreästi se 650 ja tähän osallistui n.10 kokkia ympäri pöytää jossa jokainen lisäsi oman komponenttinsä annokseen. Alkuruoat nostettiin yhdestä pisteestä. Alkuruoat asiakkaat nauttivat heti pöytään päästessään.
Eli tein perheelleni 5 ruokalajinmenun. Idea lähti siitä, kun isäni vitsillä kysyi joskus, että onko meillä ruokana 5 ruokalajinmenu, niin siitä aloin suunnittelemaan ja tällainen tuliEli tarjolla oli. 3. 3. *3 salottisipulia *3 dl risottoriisiä*7 dl vettä*1 kasvisliemikuutio*loraus sitruunamehua*ruohosipulia*persiljaaValmistus. 3. )*1/3 dl appelsiinimehua*100g valkosuklaata*1 liivatelehti*2 dl kuohukermaa* 3 keltuaista*1 ½ dl sokeria(ei olis tarvittu niin paljoa. 3. 3 salottisipulia. 3 dl risottoriisiä. 1/3 dl appelsiinimehua. 3 keltuaista
Ajattelin tehdä helppo tekoisen menun, jotta mun aika ei menisi keittiössä hellan ääressä, vaan saisinpa nauttia hurtista huumorista ja loistavista tarinoista joita hänen isoäitinsä niin hauskasti kertoilee
Tällä kertaa meidän kolmen ruokalajin illallinen koostui valkosipuli-chilivoilla maustetuista etanoista, papu-pekonipaistoksesta Black Angus härän ulkofileen kera sekä jälkiruokana olleesta gluteenittomasta marjapannukakusta
3. 3. T. ä. l. a. i. n. e. k. t. u. s. o. p. ö. y. ,. m. v. r. d. j. h. K. I. -. S. E. L. A. M. 8. 6. 2. 1. /. 4. 0. g. (. P. ). Ä. +. D. 5. c. 7. f. V. ~. ½. O. H. d l
3. 3. 3. N. y. t. ä. k. i. s. e. n. p. v. l. o. u. h. r. ,. j. a. V. m. M. K. (. d. ). A. S. R. T. P. E. ". ö. b. c. Š. U. -. O. B. 4. 0. g. +. 2. 5. ½. 1. L. f. H. C. 8. /. 7. J. r k
3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. V. i. m. e. v. k. o. l. p. u. n. a. s. r. t. j. ,. y. ä. I. h. E. ). A. T. ö. f. P. (. /. z. J. d. M. L. K. U. R. N. S. O. F. É. 2. 0. g. -. 1. H. _. b. c. Ä. Í. 5. 4. Y. Á. Z. C. 7. 9. 8. G. '. ½. ) l. d l. t l. k g
3. 3. 3. 3. 3. I. s. ä. n. p. i. v. k. u. o. j. r. a. e. l. h. t. K. y. b. g. ö. E. ,. m. -. M. d. A. R. f. S. P. (. ). 2. 1. 5. H. B. q. D. ½. c. w. F. L. 4. T. J. 0. 8. 6. C. ". N. x. t l. d l. m i. c m
3. 3. 3. 3. S. a. i. n. m. e. l. u. s. k. t. r. ä. v. j. h. P. y. d. o. 1. 0. g. M. A. b. -. ,. p. ö. J. E. I. T. O. K. f. U. c. C. B. (. N. 8. 5. ). 9. 6. %. 4. L. D. 2. R. H. G. 7. w. V
3. K. o. s. k. a. r. u. n. t. e. i. ,. p. l. ä. m. y. ö. R. h. d. v. j. H. g. -. O. V. S. ". &. J. /. 1. 0. P. T. A. C. B. M. b. Y. c. é. L. N. E. I. 2. G. w. 4. D. f. 5. 6. 7. â. 8. 9. è. û. e r
300g ilmakuivattua kinkkua. Avaa kinkkupaketti ja erottele ne toisistaan, tee niistä lautaselle "ruusuja" (Tein annokset viidelle, paketista riittää 3 kinkkuruusua/per lautanen) Tee lusikalla ricottajuustosta pieniä palloja ja laita niitä salaatin päälle n. Paista pihvit 3min/per puoli. Anna yllämainittujen ainesten porista kattilassa 30-60min. 3rkl balsamicoa. 3rkl sokeria. 2-3rkl riittää kastikkeen suurustamiseen. 30 min. 2prk 3 sipulin ruokakermaa. 3 kynttä valkosipulia. 3rkl hunajaa. 3dl kuohukermaa. 3kpl liivatetta. 300g ilmakuivattua kinkkua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.