Nyt kuitenkin, kun olen sairastanut jo useamman viikon, ja haju- sekä makuaistit ovat tipotiessään, teki mieli jotain voimakkaamman makuista, josta saattaisin edes jotain maistaa
Mokkapalat. Lapsi toivoi että teen isälleen suklaakakkua viime sunnuntaina isäinpäivänä, no leivoin mokkapaloja ja huh heijakkaa tulipas ihanan täyteläisiä ja suklaisia
Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 10-13 minuuttia. Laskiaisena pullalla nautiskeluun lisätään herkuttelukerrointa laittamalla täytteeksi mantelimassaa/vadelmahilloa ja tietenkin runsaasti kermavaahtoa
-ton Mokkapalat. Leivoimme Neidin kanssa niin loistavia -ton mokkapaloja. ----. 2,5 dl soija- tai riisimaitoa. Paista noin 20-25 minuuttia tai kunnes se on tikulla kokeiltaessa kypsä. 2-3 rkl kaakaota, oman makusi mukaan. 2-4 rkl kahvia tai riisi-/soijamaitoa. 2,5 dl soija- tai riisimaitoa. 2-3 rkl kaakaota, oman makusi mukaan. 2-4 rkl kahvia tai riisi-/soijamaitoa
Lähdin tekemään Orthexin kanssa yhteistyötä ja testaamaan Orthex GastroMax- mittoja. Todella näppärän kokoinen vuoka, johon leivoin tämän postauksen banaanimokkapalat
No mutta syy tähän on se, että leipomista pohtiessani eräs tietty ihana ei-suomalainen esitti kainon toiveen brownieista, jolloin keksin syöttää hänelle ehkä suomalaisimpia leivonnaisia ikinä
Perinteiset mokkapalat on hyvin helppo valmistaa ja tämä resepti on samanlainen pohjan osalta. Resepti näihin herkkuihin osui heti silmiini, kun selasin uusinta Yhteishyvä-lehteä ja mokkapalojen suurena ystävänä oli ihan pakko tämä herkku kokeilla valmistaa
Jäähdytä mokkapalat ennen tarjoiluja. Järjestin retroteemaiset synttärit ja tarjosin siellä kaikkia niitä herkkuja mitä 90-luvun lapsuudessa söin itse kaverisynttäreillä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.