Mantelifetaa maistoin ekaa kertaa elämässäni ystäväni Liisan häissä. Koska lohturuoka on meitsin mielestä jotenkin kamalan surullinen termi, en viljele sitä useenkaan omassa puheessani
Kesäkuun alussa oltiin ihanissa häissä, joissa oli todella hyvää ruokaa. Sieltä jäi mieleen maukas alkusalaatti, jossa oli uunikuivattuja tomatteja ja marinoitua mozzarellaa
Ok, tämä on ehkä vähän outoa. Asun Italiassa ja kirjoitan ruokablogia, ja ensimmäisenä pasta-reseptinä kirjoitan tähän blogiin jotakin, joka on mahdollisimman kaukana italialaisesta ruoasta
(On muuten sitten trendikkään tädin/sedän/enon/kummin/isovanhemman oivallinen lahja-idea kevään ylioppilaille, jotka ovat pikkuhiljaa sovittelemassa oman elämänsä essuja
Flan pâtissier, tai Flan parisien, on mieheni ehdoton suosikkileivonnainen. Joka kerta hänen käydessään Pariisissa työn puitteissa, hän etsii leipomon, ja ostaa viipaleen tätä piirasta, vähintään kerran päivässä
Niitä tarjoillaan lähes joka kekkereillä, häissä ja juhlissa ym. Päätinpä minäkin ensimmäistä kertaa osallistua Keittiökameleontin tammikuun ruokahaasteeseen
☺♥ Marttilan tilan Jonna, joka meidät on tutustuttanut yhdessä miehensä kanssa (ja he myös toimivat todistajina meidän häissä) ei varmasti muistele tätä päivää samalla tavalla hymy huulilla kuin itse
herkkuja. Nyt. kun joka töötistä pursuaa uusia leikkilihoja niin piti ostaa testiksi. Härkistä ja Mifua. Nyhtökauraa en ole edes ikinä vieläkään maistanut kun
Toisekseen häissä olleet snäksit oli täytetty kosteammalla seoksella kuin omassa versiossani. Ystävien tapaaminen ei aina ole niin mutkatonta kuin toivoisi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.