Mummon mustikkapiirakka on täydellistä iltapäivätarjoiltavaa kotona, mökillä, töissä. Niin paljon erilaisia uusia reseptejä mitä haluaisi kokeilla ja kuitenkin on nämä vanhat perinteiset, joista ei halua luopua
Maailman paras mustikkapiirakka on tehty mummon ohjeella, näin luki Ilta-Sanomien Ruokala -sivuilla, josta löysin tämän herkullisen ja helpon mustikkapiirakan reseptin
J. o. k. i. n. a. s. t. e. p. m. ä. (. j. h. u. ). O. l. v. y. V. r. A. ö. T. P. K. ,. S. E. d. H. M. 1. 5. 0. g. 3. /. 2. 7. 6. -. 8. ø. c. L. –. 4. d l. t l
Isoäitini aina tekee näitä kurkkuja kesäjuhliin, joten mummon kurkut sopii täydellisesti nimeksi. Olen suuri etikan fani, ja saankin aina kuulla lähipiiriltäni tästä tuotteen suurkulutuksesta
Ja kokeillahan sitä piti. Ei huono, huonompiakin on tullut tehtyä ja maistettua. Pohja. ½ dl ruisjauhoja. Vaahdota voi ja sokeri vaahdoksi, lisää kananmuna hyvin vatkaten
Perinteisen "mummolajälkkärin" appelsiiniriisin sesonki on oikeastaan talvella, mutta miksei sitä tekisi muulloinkin, jos sitruksia ja kermaa lojuu jääkaapissa hävikkiuhan alla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.