V. a. n. h. e. m. p. i. s. y. ö. v. ä. t. k. l. d. r. o. J. u. j. N. O. ,. 1. 0. g. /. K. f. M. T. P. 5. -. 4. 2. b. (. 3. ). +. U. S. 6. 8. A. 7. L. 9. d l. t l
Pääsiäisen ajan jälkiruokiin kuuluvat ehdottomasti makuina sitrukset, (säilyke)aprikoosi, persikka ja mango sekä erilaiset juustot, rahkat ja muut hapatetut maitotuotteet
A. l. k. a. v. t. o. g. r. i. e. s. m. n. ä. j. u. h. O. p. y. P. Y. ,. -. d. (. ö. ). M. J. T. E. ". K. L. f. x. 1. V. 5. c. Ä. G. U. 2. 0. N. S. 4. 6. B. 3. b. R. /. &. I. q. é
Lapsiperheessä tehdään isoja määriä. Tai ainakin meillä tehdään. Vaikka ruuanlaitto tietyssä määrin onkin kivaa, en nauti siitä niin suunnattomasti, että joka päivä haluaisin tai edes ehtisin käyttää siihen aikaa
Kermakakku on kermakakku. Käytän hyväkseni jokaisen mahdollisuuden tehdä täytekakkua. Niin hyvää se on. Viimeksi kun oli tilaisuus valmistin kermakakun, joka maistui mustikalle, valkosuklaalle ja kardemummalle
H. a. l. u. s. i. n. j. h. t. e. ä. y. p. v. r. k. o. L. ,. m. ö. d. J. N. 1. 0. g. 2. 3. M. c. -. 5. 4. A. 7. V. S. *. O. P. K. f. T. b. d l. t l. c m
Ajattelin kokeilla vihdoin enchilladoja, vaikka ajatus tuntui oudolta, sillä tortillojen (aka burritojen) ideana on mun mielestä tuoreet ja rapsakat raaka-aineet yhdistettynä mehevään lihaan
Lucia neito tuo perinteen mukaan valoa ja iloa talven synkimpään hetkeen. Niin tänäänkin. Lucian kynttilöiden ja tähtien kanssa loistavat myös sokerihuurretut lusikkaleivät
Valkohomejuusto Camembert on yksi tunnetuimmista ranskalaisen gastronomian symboleista. Se valmistetaan pastöroimattomasta lehmän maidosta ja sitä kypsytetään Penicillium candidum ja Penicillium camemberti-homeilla vähintään kolmen viikon ajan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.