Riisipuuroa sen sijaan rakastan - sitä kun syötiin (jasyödään) meillä vain sen kerran vuodessa. Onneksi kotikeittiössä jajoulunpyhien ulkopuolella saa olla niin kerettiläinenkin kuin tahtoo
Empanadat ovat myös Etelä-Amerikasta tuttujayleensä liha- tai tonnikalatäytteisiä piiraita, joiden koko, täyteja taikinan koostumus vaihtelee maasta toiseen
Jaalevy pitkittäin keskeltä kahtia. Peitä ja anna juuren kuplia puolen tunnin ajan. Nypi raemaiseksi. Mittaa isoon kulhoon loput jauhot, sokeri, suola ja voi paloina
El fin de semana tuve una fiesta en casa y ofrecí a las visitas comida de la cocina mediterránea, entre otros couscous, el cual está hecho a base de sémola en trigo yqueso halloum hecho de leche deovejay cabra
Agrega sal, pimentón negra yqueso rallado. Muele el tofu, arvejasy el ajo con una licuadora. Siskoni kehui paahdettuja juureksia, joidenerityinenystävä en ole ikinä aikaisemmin ollut, mutta täytyihin niitä kokeilla
y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. A. n. k. a. c. o. f. i. t. ,. m. r. s. v. ä. l. ö. e. M
/. y. /. y. /. y. /. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. y. L. e. i. v. o. t. a. n. l. h. d. u. m. r. s. 4. 2. 0. 1. ä. k. p. S. ö. j. ,. R. ". V. H. M. x. P. g. 3. f. K. (. ). c. 7. 5. -. A. O. &. ä L. d l. t l
Ja mielestäni hyväksitodettua reseptiä on turha mennä pilaamaan liialla kikkailulla. Chili con carnen tulinen jatäyteläinen maku valloittaa eikä se turhaan ole ansainnut paikkaansa yhtenä liharuokien klassikoista
Pue neliskulmainen vuoka leivinpaperilla/foliollaja voitele. Rakastan brownieidensyömistäja leipomista mutta niiden kuvaaminen aiheuttaa minulle harmaita hiuksia
Idea tässä piirakassa on yhdistääkaramellin/kinuskin makeus ja ihanien karviaisten kirpeys. Ainakin minulle juuri lapsuudesta tutut karviaisetkin olivat vihdoin kypsiäja niitä tuli kerättyä muutama litra
Halusin sen tasapainoksi jonkin erittäin luonnollisen "ei minkään makuisen" kuorrutteen japäädyin Flora vanillaan, jota täydentämään valitsin turkkilaisen jogurtin
Toisinaan chiliä ja lihaa tuleekin tehtyä niin usein niin että ihan jo kyllästyttää, mutta kyllä tämä vaan on hyvää taas muutaman kuukauden tauon jälkeen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.