S. u. n. t. a. i. r. o. k. v. e. s. l. m. p. h. j. ,. b. g. M. -. f. ä. ö. y. T. N. I. K. L. P. U. A. O. F. E. V. 2. 7. 0. 1. 5. d. H. R. J. 8. d l. t l
R. a. k. c. h. o. r. i. z. j. e. n. t. l. u. ä. v. y. s. m. p. L. ,. A. ö. P. g. S. d. J. C. 6. 1. 2. 4. 0. K. H. f. 5. T. V. B. Q. O. -. N. w. s l. d l
U. u. n. i. s. a. h. d. t. e. r. v. p. ,. o. k. l. j. m. g. y. ö. ä. S. L. H. J. P. K. Ä. O. T. I. N. b. V. f. -. 6. 0. 7. ". 1. 5. –. 2. M. A. ½. 4. 3. (. ). R. /. k g. d l
Innostuin Vappuna tekemään läjän donitsejauunissa ihanalla ohjeella. Porauksessa syntyneet hieman röpelöt reunat katosivat kuorrutteiden alle ja näistä tuli aika kivannäköisiä
Näistä tuli kyllä niin hyviä, että enpä taida jatkossakaan lihapiirakoita rasvassa keitellä. Näin arkiruokana syötynä en halunnut lihapiirakoiden olevan ihan niin rasvaisia, joten valmistin piirakat uunissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.