Munakokkeli, rumasta nimestään huolimatta, todistaa tämän täydellisesti. Tämä suussasulavan pehmeä ja maukas munakokkeli antaa puhtia sumuiseenkin kevätpäivään
Munakokkeli on loistava tapa hävittää kananmunia. On tärkeää muistaa, että miedolla lämmöllä kypsytys ja hento pannun heiluttelu ovat avaintekijöitä onnistuneeseen mehevään munakokkeliin
Homman nimi on siis se, että munakokkelia voit valmistaa nopeasti ja vaivattomasti mukissa. Kypsennys tapahtuu mikrossa, joten voit vaikkapa samalla tuusailla aamiaisleivät itsellesi ja murusellesi valmiiksi
Tähän päivään asti olen tehnyt munakokkelia vaihtelevin reseptein tai ihan lonkalta, mutta nyt päätin tehdä vähän taustatyötä, sillä halusin löytää vinkit siihen, miten saan munakokkelista ihan täydellistä
Minulla on sama ongelma kuin monen suomalaisen hotellin aamupalakokilla, en osaa tehdä ihanan pehmeää munakokkelia vaan se kypsyy ja kuivahtaa aivan tönköksi
Tämä makuyhdistelmä toimii, vaikka se onkin ehkä oudon kuuloinen, ja ajatus munakokkelista pihvin kanssa ei joitain houkuttele, mutta tämä todellakin toimii
Mehevä munakokkeli syntyy maltilla ja jättämällä se sopivan kosteaksi. Rucola, tomaatti ja cheddarjuusto maustavat munakokkelista ihanan aamupalan tai brunssin
Hyvä munakokkeli on herkullista, pehmeää, juuri sopivasti maustettua ja suorastaan suussasulavaa. Hänen konstillaan tulee hyvää munakokkelia, aikaa siihen toki kuluu enemmän kuin tavalliseen
Täydellinen munakokkeli (kahdelle). Sekoittele munakokkelia koko ajan. Kesälomalla oli aikaa ja viitseliäisyyttä, joten tempaisin ensimmäisestä lomaviikosta aivan erityisen - panostin aamupalaan 110 prosenttia, jolloin jokainen päivä todella tuntui siltä, että nyt ei eletä tavallista arkea ja kiireaamuja
Pane munakokkelin päälle valutetut silliviipaleet, pari nokaretta kermaviiliä tai ranskankermaa sekä hienonnettua ruohosipulia tai ohueksi suikaloitua punasipulia
Se hyvä oli munakokkeli. Tein tänään elämäni ensimmäisen munakokkelin ja voin sanoa että hyvää oli. Munakokkelin valmistamiseen tarvitset siis vain kolme ainesta
Lisää pannulle kananmuna, porkkana sekä purjosipuli ja paista kananmuna munakokkeliksi. Paistettu munariisi on hyvin yleinen ruokalaji aasialaisessa ruokakulttuurissa, ja siitä saa mainion lisukkeen myös kiinalaisen keittiön ruoka-annoksille
Lisää munakokkeli ja kana-katkarapuseos pannulle. Eilen rupesin haaveilemaan paistetusta riisistä, semmoisesta, joka on mukavan irtonaista ja napsakkaa, ollen samalla mietoa mutta hyvän makuista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.