Vielä on pakko fiilistellä mennyttä viikonloppua maalaismaisemissa oman äidin hoteissa. Silloin kun vanhemmat asuvat kaukana, on lyhyestä viikonloppuvisiitistä otettava kaikki irti
Pinaattiletut eivät ole kuuluneet perinteisessä muodossaan suosikkiruokani. Pinaattiletut kikhernejauhoista ovat tällä ohjeella jämäkämpiä kuin tavalliset ja se on syy miksi niistä erityisen paljon pidän
Kouluaikoina pinaattiletut olivat yksi ehdottomista kouluruokasuosikeistani ja myös yksi niistä harvoista ruoista, joiden kappalerajoituksista en juurikaan piitannut - tsottsot minä
MUNATTOMAT MARENGIT. Koska minulta on pyydetty jonkin verran viljattomien ja maidottomien leivonnaisten ohella myös reseptejä, jotka olisivat samalla lisäksi munattomia, päätin kokeilla munattomia marenkeja, sillä sain viime vuoden puolella toiveen munattomista ja sokerittomista marengeista
Kehittelin kyseisen ohjeen pohjalta nämä herkulliset ja makeat pinaattiletut. Teen todella usein terveellisiä banaanilettuja, joihin tulee vain banaania ja kananmunia
Pinaattiletut ovat erityisesti lasten suosikkiruokaa mutta ne maistuvat myös aikuisille. Itse tehdyissä pinaattiletuissa ei ole lisäaineita ja maku on taatusti maittavampi kuin kaupan versioissa
Pinaattiletut. Minä en ole mikään pinaattilettujen ystävä. En oikein koskaan ole ollutkaan. Omat kokemukseni tosin rajoittuvat siihen, miltä ne maistuvat koulun ruokalassa tai Saarioisten valmispaketista
Neidin dieetti on elänyt koko talven ajan. Tiedä sitten mistä johtuu - talvesta, suoliston kypsymättömyydestä, kertakaikkisesta allergiasta vaiko kuun asennosta
AINEKSET. 250g voita. 65g tomusokeria. 150g perunajauhoja. 150g vehnäjauhoja. 1tl vaniliinisokeria. 1. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja lisää siihen tomusokeri, jatka kunnes se on kuohkeaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.