S. a. t. u. n. e. s. y. ä. ,. j. o. k. i. l. v. b. r. p. K. h. d. T. m. R. ö. 1. f. A. Z. -. c. 3. 4. 2. 6. (. g. ). w. L. M. N. P. 0. 5. * l. d l. t l
Tein pieniä muutoksia ja lisäsin kanelia - se vaan kulkee omenan kanssa käsikädessä. Tarjoile piirakka haalean lämpöisenä kylmän vaniljakastikkeen kanssa, jolloin se on parhaimmillaan
Jihuu, joulu tulee, joten laitetaan toivetorstai käyntiin ensimmäisellä piparkakkuohjeella. Tämä resepti ei ole sokeriton, mutta halusin julkaista sen piparkakkuresepteistäni ensimmäisenä, sillä tätä on ehditty jakaa tuttaville jo pari joulua
Ä. i. t. e. n. p. a. r. h. m. k. s. -. j. o. l. u. J. ö. y. d. ä. E. v. N. ,. S. O. I. D. P. A. R. M. K. L. T. 2. (. ). 7. 5. 1. 0. g. 3. 6. V. d l. t l
-Herkuttele vaikka vaniljakastikkeen kanssa. Syksy saapuu ja pian on taas omena aika. Otin varaslähdön ja leivoin piirakkaa ulkolaisista omenoista, mitkä oli hieman jo kuorestaan nahistuneita eivätkä kelvannut enää sellaisenaan syötäväksi
Innostuin tekemään mustikkapiirakkaa, kun viikonloppuna saimme kerättyä reilusti mustikoita. Ohje on lapsuudesta tuttu, omasta mielestä siis ehdottomasti paras mustikkapiirakan resepti
Sain juhannustuliaisina äidin puutarhasta jättimäisiä rapapereja. Tämä pellillinen ihanan pehmeää ja mehevää rapaperipiirakkaa kannattaa tarjoilla vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa
Äitini on tehnyt levylihapiirakkaa kahdeksankymmentäluvulta saakka. Perinteisen jauheliha-riisiversion lisäksi meillä on tehty yhtä lailla reseptistä lohiversiota, jonka väitän olevan jopa parempaa kuin klassinen lihaisa versio
Välillä neulomisaiheinen päivitys. Joitakin tehtyjä käsitöitä säästelen jo joulukalenteria varten, mutta nyt ovat puikot viuhuneet talvisten asusteiden parissa
A. r. m. e. i. j. a. s. t. l. o. u. n. p. k. v. ö. ä. V. y. S. h. ,. d. T. Ä. 1. 6. -. 2. 0. 4. E. L. 5. O. P. 3. J. K. 9. %. g. (. ). /. a l. d l. t l
jouluaaton aina vanhempieni luona äidin jouluherkkujen ääressä. Vietän. Pöydässä on. yleensä useita syöjiä ja suunnilleen kaikille on omat makumieltymyksensä
Sulata seuraavaksi voi ja sekoita keksimurun kanssa sekaisin tasaiseksi seokseksi. Maku maustuu mehukkaimmaksi muutaman päivän kuluttua, joten kakun voi ilomielinvalmistaa kunnolla ennen pääpäivää, unohtamatta tarjoilua kahvin ja mustaherukkaliköörin kanssa
Tämän kakun tein vuosi sitten ätini synttäreille. Pohja175 g voita tai margariinia150 g tummaa leivontasuklaata4 munaa2 dl sokeria2 ½ dl vehnäjauhoja1 tl vaniljasokeria1 tl leivinjauhettaripaus suolaaKostutusn
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.