Munkkitangot. Paista kohonneet munkkitangot n. Vappu on jo lähellä ja niin meilläkin ruvettiin jo fiilistelemään vapun herkkuja tämän Blogiringin ja Suomen sokerin kamppiksen myötä
Churrot eli espanjalaiset munkkitangot. Voihan elämän kevät. Sain eilen iltamyöhään päähänpiston, että haluan juuri sillä sekunnilla ihanan rapsakoita kanelisokerissa pyörineitä espanjalaisia munkkitangoja
Churrot valmistuvat nopeasti ja melkein yhtä nopeasti ne myös katoavat herkuttelijoiden suuhun. Ne ovat hyviä kaneli-sokerissa pyöriteltynä sellaisenaan, mutta perinteisesti ne nautitaan joko paksuhkon suurustetun kaakaon tai suklaadipin kera, joihin churroja dipataan
Churrot, toisin sanoen munkkitangot, on meksikolainen jälkiruoka ja se oli ammattikoulussa mun ja mun ryhmän opinnäytetyön jälkkäri, ja minä olin siitä vastuussa, wihii
Nosta churrot reikäkauhalla talouspaperin päälle valumaan ja kääntele munkkitangot sitten sokerissa. Valkoisesta jauhosta, vedestä, sokerista ja suolasta leivottu ja rasvassa kypsennetty pitkä rulla, joka leikataan noin kymmenen sentin pituisiin osiin
Munkkitangot eli churrot viljattomasti. Nosta munkkitangot reikäkauhalla talouspaperin yms. tai kinuskikastikkeeseen, mutta munkkitangot ovat herkullisia ihan myös
Churrot - Espanjalaiset munkkitangot. Paahtaja. leivonta. espanjalainen ruoka. Kommentoi juttua. Kaikki kokeilevaa keittiötä harrastaneet tietävät tunteen kun oma tuotos näyttää joltain ihan muulta kuin kuvasta katsottu esikuvansa
Churrot eli espanjalaiset munkkitangot ovat (kaneli-)sokerissa pyöriteltyjä, kuumaan suklaakastikkeeseen tai paksuun kaakaoon dipattavia, rapsakoita uppopaistettuja tikkuja, joita Espanjassa nautitaan usein aamupalaksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.