) Edellisellä kerralla tein saippuat silikonimuotteihin, mutta nyt oli muotit pitämäni kurssin jäljiltä viellä liikenteessä, niin laitoin maitopurkkiin jähmettymään, mutta tykkään näistä melkeinpä enemmän
Käytin tässä versiossa mausteita, joita löytyi valmiina kaapistani, ei se niin nuukaa ole. Toivottavasti ei tursua vielä korvista ulos, sillä mulla on sulle loistavia uutisia
Meilläeiperinteisesti pääsiäisenä ole ollut mitään sen ihmeempää järjestelyä, kuin vain hyvää ruokaa ja yhdessäoloa (kysymys kuuluu tarviikokaan sitä muuta
Kyse eiole siitä, etteivätkö ne olisi emännälle maistuneet. Siitä on nyt jokseenkin parisen vuotta kun ensimmäistä kertaa ikinä leipaisin paleobrowniet
Viime vuosina olen enimmäkseen valmistanut fudgeja niiden suuren suosion ja helppouden vuoksi. Nuorempana väsäsin suklaasta suklaarasian ja sinne taiteilin varmaan viittätoista erilaista konvehtia sisälle
En ole koskaan leiponut pullataikinaista mustikkapiirakkaa. Ihan vain siitä syystä, että se hiivataikinasta leipominenei toimi minulla stressin poistajana, niinkuin niin monella, vaan ihan päinvastoin
Elän toivossa, että ollaan jo lähes finaalissa näiden kestitysten kanssa, teinit saavat vastedes kutsua kaverin tai pari leffaan/kiekko-otteluun/ pizzalle ja siinäpä koko rennon huoleton kaava
Viime viikolla kokkailin tuunattua lapsuusherkkuani, italianpadasta kehitettyä minestronekeittoa. Samalla viikolla syntyi toinenkin, paranneltu lapsuusajan lempiruoka, perinteinen jauheliharisotto
Olen jostain syystä luullut, että peilikiille olisi haastavampi tehdä, mutta ainakin näin ensimmäisellä kokeilukerralla onnistui oikein hyvin, eikä tuntunut yhtään vaikealta
Se eiole mikä kevytpiiras, mutta se on todella hyvä piiras. Omenia oli kuitenkin niin paljon, että niitä ei pystynyt syömään pois ja että ne eivät mätänisi käsiin, leivoin osasta omenista omenapiiraan
Vanhempani toivat taannoiselta lapin reissultaan tuliaisiksi tätä Korpihillan kuohuvaa kuusenkerkkäjuomaa, ja voin kyllä sanoa, että maku on erityisen kiva
Tosin, vaikka opiskelija olenkin, niin tonnikalatölkkiä eiole tullut kertaakaan itse korkattua. Tietysti itsekin porkkaloita (eli siis porkkanasta valmistettua graavilohen vegaanista korviketta) kokeilin, mutta jo aiemmin syksyllä ja ihan eri nimelläkin
Keitä perunat napakan kypsiksi ja anna jäähtyä hetki. Kun sipuli on pehmennyt lisää etikka ja keitä miedolla lämmöllä niin kauan, kunnes neste on täysin haihtunut
Näiden valmistamiseen tarvitaan valkosuklaata, turkinpippuri crushia ja konvehtimuotit. Tässäpä mainio makuyhdistelmä joko itselle herkutteluhetkiin, tai lahjaksi läheisille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.