Mustaherukkaglögimausteliemi. Glögiaika alkaa meillä yleensä jo lokakuun puolella, mutta tänä vuonna päästiin peräti joulukuulle ennen kuin glögiä alkoi tehdä mieli
Joulukuu on alkanut ja joulutunnelmaa on jo kaikkialla. Joulu on ehdottomasti lempi juhlani. Useana talvena olen viettänyt joulua jossain muualla kuin Suomessa, mutta tänä vuonna pääsee taas nauttimaan perinteisestä joulusta kotimaassa
Minun mielestäni ajankohtaisin tuorepuuro juuri nyt on mansikka-mustikkatuorepuuro. Mansikoita saa vielä (juuri ja juuri) ja mustikkakausi on kivasti jo startannut
Kuumenna siivilöity mustaherukkaglögi ja purkita kuumana puhtaisiin lämmitettyihin purkkeihin. Anna mustaherukkaglögipullo lahjaksi terästetyn glögiohjeen kera (1 osa glögiä, 4 osa vettä, lisää kupin pohjalle vielä halutessasi loraus konjakkia)
It’s not often that a recipe that is so simple can be so rewarding. Maybe it’s because the mulled wine comes after dinner, so it is fair that all you have to do is throw a bunch of ingredients into a pot and check on it later
Chymos Mustaherukkaglögi 4,7% (ruokakaupoista). Suuri glögitesti, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Muistakaa jemmata muutama glögipullo ensi syksyä ajatellen
Glogin seurana Turusta hankkimani Terraviivan aluslautanen. Viikonloppuna piipahdin haistelemassa Tallinnan joulutunnelmaa vanhan kaupungin joulutorilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.