Mustaherukkakääretorttu ja Pasta Arrabbiata hedelmäsokerilla
Samettipupun porinoita...
Samettipupun porinoita...
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 1 sipuli 1 tuore punainen chilipalko
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • 1 tlk (400g) kokonaisia säilyketomaatteja
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1 rkl hedelmäsokeria
  • suolaa
  • mustapippuria
  • tuoretta persiljaa
  • 400 g pennepastaa
  • parmesaanijuustoa
  • 4 kananmunaa 3/4 dl hedelmäsokeria
  • 1 3/4 ohrajauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 tl kanelia
  • 1 tl kardemummaa
  • Täyte
  • 1 prk (250g) maitorahkaa
  • 1 rkl rasvatonta maitoa
  • 3-4 dl mustaherukoita
  • 1/2 dl hedelmäsokeria
  • 1 tl vaniljasokeria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.