Mustaherukkamousse-sitruunatäytekakku
Liian hyvää
Liian hyvää
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 6 muna
  • 6 isoa munaa
  • 2 dl Siro erikoishienoa sokeria (tavallinenkin käy)
  • 2 dl vehnäjauhoja tai Sunnuntain gluteenitonta jauhoseosta
  • 1/2 dl perunajauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 3 - 3 1/2 dl jäisiä mustaherukoita
  • 1 1/2 dl hillo-marmeladisokeria
  • Juuri valmistamaasi mustaherukkahilloa koko annos
  • 1 prk Viola-sitruunatuorejuustoa (gluteeniton)
  • 1 prk creme fraichea
  • 1 kukkurainen rkl mansikkatomusokeria (tai tavallista tomusokeria)
  • 3 tl vaniljasokeria
  • 5 liivatelehteä 1/2 dl sitruunamehua
  • 4 dl vispikermaa
  •  
  • Kakun kostutus
  • 3 dl vettä
  • 0,5 dl sitruunamehua
  • 2 tl vaniljasokeria
  • (en käyttänyt kostutukseen kaikkea, ehkä noin 2 dl vain, koska mousse on kosteaa)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.