Tämä jos mikä on täydellinen alkukesän herkku. Voi ei. miten sen kevennyksen kanssa. Kohta on jo kesäkuu ja eihän sille voi mitään, että tässä tulee vuorotellen kaikki sesongin herkut testattua ja juhlat juhlittua
[ap_spacing spacing_height=”20px”]Wokkaus on mukavaa ja nopeaa ruoanlaittoa. Kun valmistelet ainekset ensin huolellisesti, ei itse ruoan valmistuminen kestä kauaa
Piparkakun makuinen porkkanakakku. Suklaapossun syksy meni pitkälti suklaisissa merkeissä, mutta nyt on jo päästy Joulun makumaailmoihin, ja myös tunnelmiin
Itse valmistetut sämpylät ovat kyllä suurinta herkkua minkä tiedä ja niin helppo valmistaa. Vaikka sämpylät ovat valmistuksen kannalta super helppoja, niin miksei niitä tule tehtyä niin usein
Miten sun viikko alkoi pitkän viikonlopun jälkeen. Mun meinasi käynnistyä varsin kiukkuisesti, minijengi heräsi jo joskus kuudelta, taapero mölisi ja esitti vaatimuksia, vauva mölisi ja roukkui terävillä kynsillään mun naamassa, kissakin oli ärsyttävä
Kesä alkaa olla jo lopuillaan ja luonto kehittelee erilaisia ihania herkkuja iloksemme. "Karviainen tuotiin Suomeen 1600-luvulla, ja seuraavina vuosisatoina se yleistyi merkittävimmäksi viljellyksi marjakasviksemme
K. u. n. m. i. ä. y. t. o. s. a. d. e. h. k. l. ö. r. v. j. p. c. -. ,. V. ". A. S. R. G. w. P. J. '. 2. 0. E. H. /. L. 4. 1. 8. g. f. N. 5. Ä. M. Y. T. Ö. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.