Mirror glaze eli peilikiille on noussut lähiaikoina entistä suurempaan suosioon ja päätin paikata aukon sivistyksessäni ja kokeilla tuota älyttömän kaunista kuorrutusta, enkä turhaan
Ajatus oli, että koko kakku olisi luotu tavallaan sinisistä ja valkoisista elementeistä. Pohjana on hopeakakku, joka tehdään vain valkuaisista, joten se on vaalea kakku – siis lähes "valkoinen" kakkupohja
Lakritsa ja sitruuna ovat niin hyvä makupari, että siitä se ajatus sitten lähti. Ja toinen tämän syksyn "villitys" on Mirror glace, eli peilikiille, joten ajattelin yhdistää nämä kaksi juttua
Kakun mustikkatäytteessä on talviajan mielestäni parasta maustetta eli kardemummaa. Moussekakku on raikkaan ja kevyen makuinen, vaikka ei siitä kermaa ja suklaata puutukaan
ihanat, herkulliset ja makeat juhlat. Pääsponsorina tapahtumassa toimi Suomen Sokeri ja olinkin erittäin iloinen, kun sain Blogiringiltä sähköpostia, haluaisinko kehittää reseptin heidän glukoosisiirapista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.