T. ä. m. o. n. v. i. e. p. s. t. a. u. P. l. k. h. d. g. ö. ,. r. y. A. j. M. R. /. -. (. =. ). E. “. ”. V. '. K. H. 3. 7. 5. ½. 1. 4. 2. L. c. C. 0. 9. J. S. O. d l. r k. p r. c m. t l
M. e. i. d. ä. n. p. a. k. s. t. o. h. y. m. r. j. ,. l. v. u. b. (. I. H. A. N. S. Ä. <. 3. ). J. E. T. -. ö. '. D. 2. ½. 1. 5. 0. g. V. L. 6. R. 4. K. P. d l
Taannoinen piirakkamainen FODMAP-pizzakokeilumme sai jatko-osan, kun halusimme kokeilla tehdä ihan oikeaa pizzaa kyseistä ruokavaliota noudattavien iloksi
Pitihän sitä tilkkanen maistaa ja on se kyllä hyvää. Ja väri on uskomattoman kaunis. Saatiin keitettyä useampi pullollinen päärynämehua ja päärynälikööriäkin laitettiin muhimaan
Kyllä se on virallista ja täytyy se julkistaakin. Yleensä tapaan tehdä mustikka-rahkapiirakkaa, mutta koska halusin nimenomaan sellaista jonka voi uittaa ihanassa vaniljakastikkeessa, päädyin tähän ohjeeseen
Mieli marjaa makeaa,. tekee sineä mustikkaa. jaetaan kanssa kulkijoin. kun jakaa saa. Minä ja äiti vietimme hieman laatuaikaa yhdessä ja kävimme mustikkametsällä
Tein kakkupohjan, joka on muuten tehty tavallisen sokerikakkupohjan ohjeen mukaan, mutta vaihdoin sokerin intiaanisokeriin (intiaanisokeri-täysruokosokeri) javehnäjauhot puolikarkeisiin spelttijauhoihin
Jätin itse pari mustikkaa, niin että ripottelin ne tässä vaiheessa kermaviilin päälle. Niin paljon erilaisia uusia reseptejä mitä haluaisi kokeilla ja kuitenkin on nämä vanhat perinteiset, joista ei halua luopua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.