Nyt ei kellään pitäisi olla tekosyytä siihen, ettei ehdi leipoa. Tämä ohje on simppeleistä simppelin, eikä siinä kauan nokka tuhise kun on valmis piiras uunista pois
Kuka ihme on voinut väittää, että terveellinen ruoka on muka pahaa. Kuka edes jaksaisikaan syödä terveellisesti, jos se tarkoittaisi päivästä toiseen hirveää ruokaa
Mansikka-raparperi Britan taustalla on mustikkatorttua, jonka alkuperäistoteutus löytyy täältä. Kaksi kuukautta on tainnut vierähtää viimeisestä bloggauksesta
Jollei tämä mustikkapiirakka innoita voit myös kokeilla reseptiäni mustikkatorttu ja mustikoista voit myös keittää ihanaa vähän epätavallisemmin maustettua mustikkahilloa tai kokeilla Kuningatarhilloa
Tämä resepti syntyi uuden villitykseni siivittämänä. Olen nimittäin nyt hurahtanut erityisruokavalioihin – monelle allergiaperheen vanhemmalle tämä on ehkäpä ilahduttava tieto, sillä näitä on nyt luvassa jatkossakin
Mahtava päästä vihdoinkin blogikirjoittamisen pariin. Nyt olisi tarkoituksena temmata tiivis postaustahti taas päälle ja nauttia kesästä sekä sen herkuista
Kivaa sunnuntaita kaikki. Tämä päivä on mennyt rennosti kotona oleskellen ja leipoen limeraakakakkua, nimittäin eilinen päivä oli täynnä menoa ja meininkiä
En ole koskaan ollut erityisen suuri maitotuotteiden ystävä. Lapsuuteni kesät lypsylehmätilalla vietettyäni ja sen arkea seuranneena olen saanut mitä parhaimman kasvatuksen
Minkälainen ostokäyttäytyminen ohjaa sinun ruokaostoksiasi. Kierrätkö ruokakaupassa aina samaa polkua pitkin ja keräät tuotteet joko valmiiksi kirjoitetun ruokalistan tai päässä muodostetun listan avulla
Minulla on jo pidemmän aikaa mielessä pyörinyt vegaanisen täytekakun leipominen, ja muutenkin olen viimeaikoina ollut aktiivisempi leipomaan vegaanisia juttuja
MUSTIKKATORTTU. Nyt seuraa valehtelematta parhaan mustikkapiirakan ohje. Samettisen pehmeä piirakkapohja, itsekeitetty vaniljakiisseli ja koko komeuden kruunaava kauramuru ei jätä ketään kylmäksi
Halusin tehdä lauantain iloksi jotain makeaa, ja päätin, että voisin kokeilla jotain uutta kesällä hankitusta Leila Lindholmin leivontakirjasta Pala kakkua – ja paljon muuta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.