Teki mieli jotain marjaisaa ja vaahtoisaa, Yhteishyvän sivut täyttivät kaipuuni. Keveydestän huolimatta tämä vaahtojälkkäri oli tosi hyvää, ohjeesta tulee 4 jälkiruokakupillista
laita alimmaiseksiksi levy marenkia, ja levitä päälle reilu kerros mustikkavaahtoa. Kesän iisein vegaaninen kakku syntyy marengeista ja kermaisesta moussesta
Vaahdota vaniljakastike. Notkista toisessa kulhossa tuorejuusto ja mausta se vaniljasokerilla. Jos haluat hieman kirpeämpää makua, lisää myös tilkka sitruunamehua
Eka kerros sisältää "vadelmavaahtoa" ja vadelmahilloa, toinen "mustikkavaahtoa". Laita alimmainen kakkupohja irtopohjallisen vuuan pohjalle ja ala kasamaan päälle mustikkavaahtoa
Mustikkavaahto on aina hyvää. Se oli sitä viime kuussa, vuonna 2010 ja tänään. Tästä on varmaan tuhat postausta jo olemassa, mutta jankuttaminen kannattaa aina
Sisälle tulee mustikkavaahto, hattu päälle, koristeeksi mustikoita ja herkuttelemaan. Mustikkavaahto. Mustikkainen versio on myös sangen maukas ja kaunis
Alimmaksi kulhoon murustin kookoshiutaleilla terästettyjä kauralastuja, sen jälkeen kerroksen mustikkavaahtoa, kerroksen vaniljakastiketta ja vielä ohuen kerroksen mustikkavaahtoa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.