Nämä sopivat kivasti vaikkapa vieraspaikkaan viemisiksi, tai omaan pöytään syötäväksi. - Lado kurkut, herukanlehdet, tillit, chilit ja valkosipulit kerroksittainpuhtaisiin ja kuumennettuihin tölkkeihin
Tämä vaatii kaksinkertaisen määrän lientä, yksi satsi ei ihan riitä, ainakaan meidän purkkeihin. Laakeampaan astiaan säilöttynä saattaisi riittääkin, joten kannattaa tehdä ensin vaan yksi satsi ja katsoa tarviiko lisää astioista riippuen
Ruokahaasteessa minua harmitti vähän se että kurkku ei nyt kevät talvesta ole sesongissa, ei nyt niin paljon sen kalliin hinnan takia, vaan koska se tuotetaan jostain kaukaa etelästä ja täten myös kuormittaa hiilijalanjäljellään enemmän kuin Suomalainen kurkku kesällä
Eli tarkoituksena oli etsiä mieleinen resepti jonkin tuotepussin, -purkin tai -tölkin kyljestä. Sekoita keskenään jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan
Paljon hyviä puolia on gazpachossa, mutta myös jotain vähemmän hyvää näin paleoistin näkökulmasta. Tai voihan tuota keittoa varmaan heralla täydentää, jos proteiinia joka aterialla on tärkeämpää kuin maku
hetki jääkaapissa tai syö heti. 1 kurkku tai 4 avomaankurkkua. 2 rkl wasabi rucolaa pienenä silppuna tai maun mukaan wasabitahnaa/jauhetta. *Etikka saatu testattavaksi* 1 kurkku tai 4 avomaankurkkua ½ dl viinietikkaa esim. 2 rkl wasabi rucolaa pienenä silppuna tai maun mukaan wasabitahnaa/jauhetta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.