Tuloksena oli ihania kanavartaita, joiden makeankirpeään mehukkuuteen myös testiyleisö ihastui. Paista kanavartaita grillissä, valellen muutamaan otteeseen marinadista kokoonkeitetyllä glazella
Perunaa grilliin. Jo 200 vuoden ajan on peruna ollut suomalaisen ruoan kulmakivi. Se on ruokkinut. pohjoisen maamme miehet ja naiset niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina
Meilläkin grillataan vaikkei grilliä olekaan. Tai on taloyhtiöllä yhteiskäytössä varsin päteveä hiilipallo, mutta ei aina jaksa lähtee tuohon pihalle hiiliä poltteleen
Uuden vuoden päivänä herkulteltiin näillä makoisilla kanavartailla. Alkuperäinen resepti on peräisin Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat -kirjasta - suosittelen hankkimaan, todella inspiroiva opus
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.