Tänään tuli kokeiltua hieman erilaisempaa reseptiä, nimittäin siemennäkkäreitä ja guacamolea. Näkkileivät ovat kivoja välipaloja ja erityisesti nuo guacamolella voidellut maistuivat hyviltä
J. o. u. l. n. a. i. k. v. t. h. j. s. e. y. ä. ,. r. m. H. p. d. G. ö. /. w. f. x. _. -. P. (. g. ). N. A. M. R. 1. 2. 3. S. L. 5. 0. *. V. I. O. 4. U. T. E. Ä. K. D. c. d l. t l
*Paista 150-asteisessa uunissa noin 45min kunnes näkkärin pinta on saanut vähän väriä ja näkkäri on kauttaaltaan rapsakka. 45min kunnes näkkärin pinta on saanut vähän väriä ja näkkäri on kauttaaltaan rapsakka
Ensimmäisenä viljattomana leipäkokeiluna tein siemennäkkäriä, joka on maistunut hyvin miehellekin. Kuten mies totesi, "tää oikeesti maistuu joltain", verrattuna kaupan pullaleipään siis
Näkkärin valmistus on helppoa ja yksinkertaista. Paina veitsellä tai aja pitsaleikkurilla levyyn painaumat, joiden avulla näkkärin saa taiteltua paistettuna annospaloiksi
Kovin on hiljaista ollut täällä blogin puolella viime aikoina, pahoitteluni siitä. Tuntuu, että oikein minkäänlaista ruokainspistä ei ole tahtonut tulla joten en ole jaksanut ottaa blogin kirjoittelustakaan ylimääräistä stressiä
Rakastan leipää. Mitä enemmän siemeniä tai jyviä, sitä parempi. Etenkin näkkäreiden rouskuttelusta pidän valtavasti ja yritän unohtaa niiden aikaan saamat raivostuttavat muruset
Ripaus unikonsiemeniä tuo myös kivaa makua, puhumattakaan omasta suosikistani kurpitsansiemistä, joita kannattaa ripotella näkkärin päälle, paahdettuna suolaisena nämä ovat niin herkullisia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.