AlkuperäinenCarpaccio on italialaisperäinen alkuruokalaji. Useiden lähteiden mukaan tarjottiin alkuperäinen carpaccio maustettuna majoneesilla, johon on lisätty sinappia, worcestershirekastiketta ja viinillä tai sitruunamehulla laimennettua etikkaa
Vuosia sitten kun maistoin etanoita ensimmäisen kerran se oli rakkautta ensipuraisulla. Todella monet tuntuvat pelkäävän etanoita ja ajatuskin iljettää
Tällä reseptillä avaan blogini. Kuten jo blogin nimikin kertoo, oreot ovat aika keskeisessä asemassa. Ideana oli antaa blogille "Alussa oli vain suo, kuokka ja Jussi" - tyyppinen nimi, ja "kitchen oreo baker" kuulosti hyvältä
Alkuperäinen resepti on niin hyvä ettei se juurikaan vaadi tuunausta. Aika tarkasti kaksi vuotta sitten Peggyn pieni punainen keittiö julkaisi ohjeen Igorin kanalle
Alkuperäinen resepti Wicked sweet kitchen -blogista. Tässäpä aivan ihana juustokakku kinuskikuorrutteella ja sormisuolalla ♥ En edes keksi millä sanalla tätä vois tarpeeks hyvin kuvata, lyhyessä yksinkertaisuudessaan tää oli ehkä parasta ikinä ♥
Alkuperäinen ohje on Valion resepteistä. Sunnuntain iloksi valmistui kauraisia sämpylöitä. Tuoreet ja lämpimät sämpylät eivät oikeastaan vaadi päälleen muuta kuin voita
Alkuperäinen englanninkielinen ohje löytyy Sally's Baking Addiction -sivustolta. Nää keksit on niin täydellisiä, etten edes tiedä miten niitä kuvailisi niin että kuvaus kertoisi kaiken
No mutta olipa sinulla lomaa tai ei, aina on hyvä hetki ilahduttaa itseä ja perhettä leipomalla vaikka näitä kuohkean pehmeitä, suussasulavia suklaamuffinsseja maapähkinävoisydämellä, alkuperäinen ohje täällä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.