Julkaisin tämän ohjeen täällä blogissa jo vuosi sitten, mutta pahoin pelkään sen jääneen raparpeririisipuuronvarjoon – vaikka onkinmonta kertaa puuroa parempaa
Nyt onhelppo ja hyvä tapa syödä parsaa. Parsat pekonipeitossa. Paras lahja ever. Paista pekonia hieman pannulla niin että saat rasvan irtoamaan, mutta että pekonit eivät vielä muutu rapeiksi
Viime lauantaina päätin testata suosikeiden joukosta kaivamaani marjaista ja jogurttista uunimunakasta, joka sai veden herahtamaan kielelle heti reseptin lukemisen jälkeen
HAMPURILAINEN AURAJUUSTOHOLLANDAISELLA JA KARPALOMAJONEESILLA. Hampurillainen, tuo bratwurstin ja oluenhajuisen Saksalaisen keksintö on mahtavaa mäsäytys ruokaa viimeisen päälle
Grillattiin viime viikonloppuna mökillä ja mä kun olen kova kaikenlaisia ruokaohjeita selaamaan niin löysin jostakin lehdestä (Kotivinkki/Kodin Kuvalehti tms) ohjeen jälkiruokaan, joka olis kätevä valmistaa grillauksen yhteydessä
Vaivaamaton, maukas ja rapeakuorinen pataleipä valmistuu helposti viikonlopun aamiaispöytään. Tänään on luvassa kirppistelyä ja leivontaa eli ihan parastaviikonloppuohjelmaa
Erilaiset versiot suolaisista piirakoista ovat ikisuosikkeja tarjottavaksi monessa tilanteessa. Piirakat ovat niin suosittuja, että monesti olen halunnut keksiä jotain muuta suolaista tarjottavaa ihan erikoisuuden tavoittelun nimissä
Tätä blogia ei enää päivitetä, Safkalandia on siirtynyt osoitteeseen. Nachovuokaan tarvitset. - Kun olet koonnut haluamasi määrän kerroksia lisää viimeisen kerroksen päälle loput salsat, juustoraastetta ja kirsikkatomaatin paloja
Minusta parastaon hyvin löysäksi keskeltä jätetty mutakakku, joka lämpimänä on vielä aika valuvaa. Lämmin suklainen mutakakku ja kylmä jäätelö on mielestäni paras pari, mutta kun pakastimessa ei nyt ollut jäätelöä, niin vatkasin sille kaveriksi kermavaahtoa ja otin pakkasesta kotimaisia vadelmia annosta raikastamaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.