Syntyi Mutti-soosi. Loistosoosi. Henri Alénin tomaattikastike eli #soosi. Soosi makeutuu edelleen. 1/2 dl oliiviöljyä. 1/2 dl punaviiniä. Ota levyltä, sekoita joukkoon 1/2 dl oliiviöljyä ja sekoita kastike heti pastan joukkoon. 1/2 dl oliiviöljyä. 1/2 dl punaviiniä
Raaka punajuuri kuului ennen niihin kasviksiin, joita en kovin mielelläni syönyt. Kammotuksen sai aikaan yksi huono punajuurilaatikko, jota jollain reissulla sain syödäkseni
Tomaattisoosi. ) Asettele soosi pulleroiden päälle ja loput mozzarellapussista. Eilisen lössöilypäivän huipennuksena tuijottelin läppäriltä erinäisiä kokkausohjelmia ja eksyin Tomin keittiöön
Kuumeisesti mietitään mitä grillattais ja millä soosilla. Minulle se tarkoittaa, että kunnon soosin pohjana on jokin etikka, sokeri ja paseerattu tomaatti, myös valkosipulin ja chilin pitää olla mukana jossain muodossa
Tällä kertaa upotin spagettivuokaan aivan superhyvää muttisoosia ja se soosi taitaakin jäädä tästä lähtien jokaiseen tekemääni spagettivuokaan makupariksi
kuivahtanutta leipää (tai pankomuruja/korppujauhoja). Perinteisen tsatsikin sijaan näiden pullien kanssa sopii mainiosti myös tuoreesta inkivääristä raikkautensa saava jugurttisoosi
Sitten vain soosin kimppuun. Lisää tulinen sweet chili soosi sekä sulatejuusto nokareet. Eli ainekset ovat iso sipuli, 1/2 sitruunan mehu ja kuori, kermaa, kalaliemikuutiota, oikein tulista sweet chilisoosia 1 rkl sekä 3 rkl koskenlaskija sulatejuustoa (makuna voimakas). Mausteiksi laitoin 1/2 tl chiliä, 1 tl mustapippuria ja ripaukssen ruususuolaa. ) 1/2 tl chiliä,
Kirjassa on erikseen ryhmitelty salaatin täytteet ja kastikkeet, pääruoat raaka-aineen mukaan, lisäkkeet, soosit ja vieläpä koristeetkin omina ohjeinaan
Samainen soosi sopii myös nuudelin kanssa pyöriteltynä. 1/2 chili ilman siemeniä. 1/2 pakastepussillinen thaikasviksia, tai mitä tahansa kasviksia mistä tykkää. 2 salottisipulia 3-4 valkosipulinkynttä 1/2 chili ilman siemeniä. 1/2 pakastepussillinen thaikasviksia, tai mitä tahansa kasviksia mistä tykkää
Piti oikein kaivaa alan raamattu (Larousse Gastronomique) esiin ja tarkistaa, että mikä ero olikaan tartar- ja remouladekastikkeella ja kyllä tämä meidän soosi menee hyvin lähelle perinteistä remouladea
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.