2 dl
kokojyväjauhoja tai spelttiä, emmekä tai grahamia
8-10 dl
vehnäjauhoja
Kourallinen pellavansiemeniä jos haluat.
Ohjeet
1. Sekoita vesi,hiiva ja suola yhteen ja lisää ensin ruisjauhot ja kokoyväjauhot. Lisää sitten vehnäjauhoja, kunnes tulee paksun puuron kaltainen taikina. Älä tee taikinasta liian paksua. Älä myöskään vaivaa taikinaa. Reipas sekoitus isolla lusikalla riittää.
2. Laita taikina leivinpaperilla ja liinalla peitettynä jääkaappiin yöksi.
Tee sämpylät aamulla suoraan jääkaappikylmästä taikinasta kahdella isolla lusikalla leivinpaperin päälle uunipellille.
3. Huistauta päälle vähän jauhoja ja siemeniä. Paista uunissa 220 lämpöasteessa 35 minuuttia.
Taikina säilyy jääkaapissa monta päivää , joten voit aina paistaa juuri sen verran , minkä kunnoinkin haluat syödä.
E. n. o. l. e. i. m. p. t. ä. y. r. u. s. a. P. j. v. ,. k. K. h. d. ö. S. H. b. V. R. -. I. c. T. M. g. A. N. L. 2. (. ). 6. 0. 1. 3. 5. J. B. C. O. f. F. s l
Sikke Sumari on kivunnut yhdeksi suosikeistani helpoilla resepteillään. Siken reseptillä syntyi myös tämä tuhdisti suklainen maailman paras suklaakakku
Eilen illalla innostuin etsimään netistä yön yli kohotettavia sämpylä ohjeita ja törmäsin taasen kerran SikkeSumarinohjeeseen ja koska entiset hänen ohjeella tekemäni kokkaukset ovat olleet mitä mainioimpia
J. u. h. a. n. s. t. o. l. i. e. y. ä. k. m. p. r. d. g. ,. v. T. j. ). L. C. O. R. (. 3. 2. 5. 1. M. K. A. P. ö. 4. -. 0. V. 6. E. 7. G. 8. 9. z. S. U. H. N. x. f. B. Q. I. ) l. d l. t l
S. i. r. ä. n. v. h. t. e. l. a. b. o. g. k. s. j. B. m. d. p. u. ,. y. I. (. ). K. R. T. V. W. -. 5. ö. 8. 9. c. A. F. P. f. 4. E. M. L. 6. q. O. J. ". 3
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.