Nasigoreng on helppoudessaan ollut vakiovieras meidän keittiössä. Aitoa nasigorengia en ole koskaan maistanut, joten mulla ei oikeastaan ole aavistusta miltä tämän pitäisi maistua
NASIGORENG. Nasigoreng eli paistettu riisi on ihan superherkkua ja maistuvaa. Kasviksista mä itse tykkään nasigorengissa erityisesti tavallisesta ja parsa- sekä kukkakaalista, pinaatista, porkkanasta, kesäkurpitsasta ja paprikasta
-NasiGoreng on indonesialainen versio paistetusta riisistä, mutta tarkempaa määrittelyä sillä ei ole - se voi olla mitä tahansa yksinkertaisesta lisukkeesta täysipainoiseen ateriaan
NasiGoreng on maukas, helppo ja melko nopsa ruoka valmistaa. NasiGoreng. Varsin positiivista. Kerrankin onnistuin tekemään ruokaa, josta molemmat muksut tykkäsivät
Nasigoreng eli indonesialainen annos paistettua riisiä. Veggietablen nasi campur -annos. Nasi campur on samanhenkinen kuin intialainen thali, eli annoksessa pääsee maistelemaan monia ruokia
Eräs hyväksi havaittu ruoka on suomalaisillekin jo monelle tuttu NasiGoreng. Jos paiston kohteena ovat nuudelit ruoka on nimeltään Mi Goreng ja paistettu pasta taas on Bahmi Goreng
Kevätsipulia ei tietenkään saa tähän aikaan vuodesta, ainakaan meidän lähikaupastamme joten tyydyimme salottisipuleihin ja kiinankaalinkin korvasimme valkokaalilla mitä oli jäänyt yli nasigorengista
Brittikeittiön konkari Rick Stein tekaisi yksi aamu kivan näköisen ja "pikaisen" NasiGorengin telkkarissa ja ajattelin ruoan olevan mukava Lauantai-lounas minulle ja T
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.